Zaciny, problemy z texturami (paradise)

Zaczęty przez THC, Marzec 07, 2006, 03:43:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

THC

Witka!!

Mam taki problem zwiazany z texturami i zacinami. Gram na pradise  i mam taki problem, że textury bardzo wolno się ładują, np. Ide do EG i schodząc z góry na dół widze białą ściane, i jak już jestem blisko to zacina mi się na minute i nic nie moge zrobic taka wielka zacina. to tylko przyklad takich sytuacji jest duzo więc nie wiem OCB.. Czy mam problem z RAMem czy może z kartą graficzna :/ musze to zrobić, bo przez to zgiołem nie raz ;/
T    H   C

Anclen

Napisz ile masz ramu jaki procek i karta graficzna
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

WarHammer

mi sie dzieje tak samo ale mi sie to dzisje w przeciagu 5-10 sek.
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

THC

Maam 512 RAMu 333, 2,0 celeron i ge force 4 mx 440
T    H   C

harnas

THC ==> n00b
osz kurwa mascotte to tweoja postać? i sie kurwa nawet nie witałeś? osz ty żydzie będziesz chciał bufy :/
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Dohid

Wszystko związane z długim wczytywaniem terenu to głównie sprawa RAMu.
Mi się dobrze gra od 768 MB dopiero, wtedy nie czekasz tylko idziesz.
Wina sprzętu, albo jak się walą textury to może być związane z pięcioma zmianami systemu, instalacjami różnych patchów, updaterów i takich paści.
Moim zdaniem albo coś nie gra w ramie albo reinstal.

THC

Cytat: harnasTHC ==> n00b
osz -_-' mascotte to tweoja postać? i sie -_-' nawet nie witałeś? osz ty żydzie będziesz chciał bufy :/

No nie ta menda też tu je :P  :oops:  :bangin:  :rotfl:  :rotfl:

Pozycze od kogoś troszke ramu i zobacze czy coś to da jak nie to robie reinstal systemu :)
T    H   C

Dohid

Dzięki za pochwałę, ale tak od serca najpierw może reinstal systemu, heh. Mniej roboty