Hellp

Zaczęty przez baranex, Marzec 10, 2006, 02:33:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

baranex

dopiero zaczolem grac w lineage na revo server wszystko dziala ale jak gram to po 5 min komputer mi sie zawiesza pomozecie ??

KLOC

Moze przegrzewa sie, lub jakis blad w plikach systemu trudno powiedziec.
++++++++++++++++
NICK: KLOC
RASA: DARK ELF
KLASA: ABYSS WALKER
LVL:6x
KLAN:BRAK
ALLY:BRAK
SERWER: nOObwars
++++++++++++++++

"TAKIE MALE BRAZOWE I SMIERDZI :P"
Nie Klikaj tego linku :P

WarHammer

sa ruzne po wody ja
-zaslaby komp
-zaslaby net
-problem z plikami

a tu rady
-no wiec tak co to kompa to sprubuj obnizyc do minimum wymagania gry
-co do neta postaraj sie zeby nie byly wlaczone zadne strony internetowe zebys nic nie sciagal i wylaczl programy takie jak Ares Emule itp.
-co do problemow z plikami proponowal bym zorbienie reinstalki gry(czyli odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry)albo ponowne wgranie patcha radzilbym jednak zorbnienie reinstalki a potem poprubowac z patrzem
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

kebosmen

ja radze ci poeksperymentoiwac z innymi serwami moze jest cos z pachem z twojego albo ty cos popsułes w systemie plików... jeśli na innych serwach gra tez sie bedzie wylaczac to oznacza ze to problem innej kategori>>>POEKSPERYMENTUJ MOZE NIE POZALUJESZ<<< :D

ZNASZ MOZE KOGOS KTO GRA NA TYM SERWIE, MOZE CI DORADZI CO ROBIC?

A pzry okazji zaproponuje ci ciekawy serwer jest w Mołdawi ale to cie chyba nie przeraża>>>
http://la2.arax.md/
sam gram na tym serwie i wydaje mi sie ze jest OK :D

baranex

eee na innych serwerach tez gralem i to samo robilem tez reinstalki i nadal tak jest moze format c: ?

Saladin

Taka sytuacja wynika na 99% z tego że coś nie tak jest z kompem. Spróbuj format.
Nie udzielam pomocy przez PM...