Problem z kontem w GoD

Zaczęty przez Poslad, Marzec 19, 2012, 09:52:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Poslad

Zalozylem konto w Goddess of Destruction. Niestety, nie moge odpalic gry, bo pisze, ze moze byc bledny login lub haslo. Mimo, iz moge zalogowac sie na NCsoft, to nie moge zalogowac sie na stronie lineage II. W odpowiedzi na maila dostalem, ze konto w lineageII GoD zostalo utworzone, a mimo to nie dziala. Gdy naciskam ikone, by stworzyc nowe konto na stronie lineageII, znowu wywala mnie na strone NCsoft, zeby stworzyc u nich (kolejen juz!) konto. Konta oczywiscie zweryfikowane, wiec nie wiem co moze byc nie tak. Co mam zrobic, by wkoncu sobie pograc?

Szukam odpowiedzi juz od paru dni w google i nie moge jej od nikogo uzyskac ;/. Bylbym bardzo wdzieczny, jezeli ktos jest w stanie mi pomoc. Z gory dziekuje za wszelkie proby pomocy :)

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Poslad

Zalozylem na tym pierwszym i od razu wyskoczyl link do pobrania gry. Robilem po kolei jak bylo napisane

Poslad

Zalozylem konto na drugim linku i dzialalo normalnie. Ale przy wylaczeniu komputera, co skutkowalo automatycznym wylogowaniem,  nie moge zalogowac sie ponownie. Juz nie moge wjesc na moje konto, pisze, ze haslo albo nazwa konta jest zla, a jeszcze niedawno taka sama nazwa i haslo byly dobre. O co chodzi?!

Sebal

Może napisz do supportu z tym.
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Poslad

Napisalem juz pare dni temu, ale nie odpisali. Co do wersji Innova, to zalozylem nowe konto i dalem w opcjach, zeby byc caly czas zalogowany. Gram juz i nie mam na razie problemu. Zobaczymy co bedzie, kiedy mnie wyloguje :).Chyba moj problem sie rozwiazal