PS jak bardzo zbugowny?

Zaczęty przez Bacar, Marzec 09, 2006, 09:42:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bacar

Jak bardzo zbugowany(a moze dziala jak na officjalu :P)sa summony PS??
Jesli ma ktos PS  na wys lvl na idragonie prosze , aby powiedzial co jest w PS zbugowane na tym serwie ;)
THX pozdrawiam :D

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Bacar

No ludzie niech kots mi odpowie!!! :poklony:

Darkdancer

na idragonie to nie wiem jak jest ale na paradisie teraz przynjamniej z tego co widzialem summony dzialaja poprawnie.  wczesniej nikt nie gral PSem bo jego summony nie dzialaly dobrze ale teraz jest lajt podobno :)
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Bacar

CO do dragona to all jest git  tzn :Shadow z tego co zauwazylem ma vampiric ragge ale u SOULLESSA  dziala tylko 1 mass skil :/ -a szkoda bo bardzo fajna postac :) .Poniewaz nie dzialaja skille u soullessa to na  40 lvlu ciezko sie nim expi
:cry:

Harpir

wszystko zalezy od servera... z tego co mi wiadomo to na frozen zone tez jest luzz z PS :) wszystko działa:)

Ryltar

Cytatwszystko działaSmile

Na prywacie nigdy nic nie bedzie dzialac.

Jancia

Miałem okazję porównac statystyki z officjala i z prywatnego servera (l2revolution) i muszę powiedziec że niewiele mają ze sobą wspólnego te dwa summony, na officjalu duzo większy p attack niż na officjalu (jednak to się rekompensuje ss'ami dla chowańców) dużo niższy speed, nie wspominając już o skillach, które są naprawdę mocne.
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Bacar

N privach summony zawsze byly przekoksowane w dobrym tego slowa znaczeniu dla grajacych nimi :D

Ashurei

Taa... Chocby na L2P gdzie najbardziej przegietym summonerem byl ES... 52 lvl ES byl w stanie spokojnie expic w GC, robiac trainy :| Ale teraz go znerfowali (mocno) :P

Bacar

Ja swoim ES na 52 to kariki soluje :D serio ;)