EXPERIENCE :)

Zaczęty przez Laxa, Marzec 18, 2006, 09:41:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laxa

Zalozylem ten post szanowni forumowicze aby kazdy z Was mogl sie wypowiedziec gdzie najlepiej mu sie Expi, jak sadze jest do duzy problem a niekiedy wielkie zaklopotanie gdzie expic żeby zyskac duzo doswiadczenia, jak rowniez gdzie dropic aby otrzemac duzo Adeny i innych matsow. :cry: ....proponuje aby kazdy z was, szanowni forumowicze wypowiedzial sie w tym poscie na temat lokalizacji do expienia i dropienia oraz  podal swoja profesje postaci i lvl na ktorym walczyl :) pomoze nam to wszystkim podniesc wlasne statystyki i doswiadczenie, a jednoczesnie zaoszczedzi nam czasu na bezsensowne bieganie tu i tam w pogoni za.....niczym. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziekuje za wszelkie zainteresowanie moim postem :)

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  8)  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: :roll:  :roll:  :wink:  :wink:  :|  8)  :roll:  :roll:  8)  8)  :x  :?  :roll:  :wink:  :) :)  :o

Saladin

chyba zły dział, przenosze
Nie udzielam pomocy przez PM...

Bacar

Ja zaczne
1-15 wioska startowa i okolice-mag i woj
15-20 gludio-woj 15-20-RoD-mag
20-25 RoD-woj 20-25 EG-mag
25-30 EG-woj 25-35 wyrmy bazyle roady w DP
30-40 DP-woj 35-52 CT lvl1 i lvl2-mag -na 45+ mozna sprobowac pod LoA
40-52 CT lvl1 i lvl2-woj 52+ pod LoA jak i w LoA -mag
52+ pod LoA jak i w LoA -woj

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Darkdancer

po 52 mozna jesscze prubowac na FG ale napewno nie solo :)
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Laxa

1-15 - okolice lokacji w ktorej sie pierwotnie zaczyna,
16-25 - okolice Gludio, ABANDONED CAMP,
26-35 - The Ant Nest
36-45 - GOE (Garden of Eva) pierwszy poziom + ewentualnie drugi,
45-50 - GOE drugi poziom az do samego dołu,
50-56 - GOE ostatni poziom (Threeder Piker, DOLL MASTER)
        - UWAGA NA ZŁOŚLIWE RAID BOSSY
57+ TOI (Tower Of Insolence) koło Aden, początkowo 1Floor,potem wyżej
        -w TOI polecam atakować duchy i strażników (guardy),dużo dają
         a mają stosunkowo mało życia :)

System

a taki to jest moj uklad...

1-10 startowa mapa
10-20 gludio
20-35 giran
40-52 CT 1
52-59 FG
60-68 GC
68-75 Loa (kariki itp)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Soulern

Ja na dłuższą metę gram tylko magiem człowiekiem, bo na ratach 50x, na których pogrywam czasem łucznikiem, to można do 50 lvlu bić keltiry... Więc to będzie dla maga
lvl
1-5 - keltiry
5-10 - lepsze keltiry :P
10-18 - golemy
18-19 beary i wszytko w okolicach Gludio :)
19-20 ja robiłem questa na Human Wizarda z party z 40-lvlowcem, ciekawie się expiło :)
20-25 - szkielety i zombie w okolicach Gludio
25-29 - najlepiej wziąźć questa Grim Collector, ma się gdzie expić i zbierać fortunę 8)
29-30 - Windmil Hill i miejsce, gdzie spotkają się na mapie drogi pod RoD - Ol Mahum Deserters
30-31 - Silenosy i Skieletony Raid przy Giran
31-33 - Execuion Ground, rozwalałem wszystko co się rusza, oprócz graczy :) (Od tego odszedłem, kiedy zobaczyłem jak bardzo jest to na Idragonie zbugowane - 2 razy wpadłem w niebo pod EG, raz kogoś uratowałem...)
33-3X - CT1 sam, czasem z party :)
To be contiuned :D

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

RaZielus

Jak Dla mnie to do 50 lev nekropolie sa bardzo przyjemne, puzniej party w toi / glebokie LoA

LaNeral

a gdzie phantom Rangerem na 43 ?
?

Koni

PR na 43 to rożnie może levelować. Polecam Death Pass albo okolice enchanted valley
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Mosar

A co do 23 levela (ja taki mam) to nie jestem pewien czy opłaca mi się expić na RoD . Tam jest taki sobie exp, za potwora 2% dostaje, a chciałbym dostawać więcej. Czy mam szanse na Ant Nest czy jeszcze trochę poczekać z levelem?
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

eSkel

Ant Nest 26>. Wiem bo expilem daggera tam pare dni temu, moby sa kolo 28-30lv wiec lepiej poczekaj... Pobiegaj naokolo Dion, moze Partisans Hideway ?

LaNeral

W DP to ja expilem do 40 lvla :))

a w okololicach EV nie ma "fajnych" mobow do expienia :(

Papier

po 52 lvl
sa 2 opcje (raczej 3)
1 ) ( masz sprzet b i buffy)
birzesz luk (emi najlepie)   dance songi i ppi dziesz  kolo fg  / cave beast w loa
w miare poziomu przenos sie w glab loa / fg
potrzbujesz kasy ?  birzesz  buffy idziesz najpierd do di (52-58) potem toi 60+
2) opcja ( masz sprzet B nie masz buffow)
cmentarz
kolo loa moze  ci byc ciezko
3 opcja  (nie masz b)
robisz nowa postac krasnala  potem scavengera bouty hunter  i  spoilujesz cl na set b
serwer: Hobby
Spoiler---PW------SPS
34-------60-------59
Glumin--Loanel----Papier

eSkel

Ja nie mam sprzetu, nie mam czasu na spoilera, nie mam klanu, i wlasnie stuknal mi 50lv :) Zaczynam sie zastanawiac jak to bedzie... Expie PW 50lv na cmentarzu.

Harpir

powyżej 70 lvl polecam w party iść do forge of gods jesli tylko u was na serverze są moby i miejsca z c4. ogromne ilości expa i kasy. sprawdziłem i polecam:)

~Armagedon~

a czy ktos moglby podac gdzie expic na low rate serverach ?? b siedzie se 4 godziny w poczatkowej wiosce i mam dopiero 7 lev...

LaNeral

LOL jakie to raty ???

0,5 :P :?:

Tyr

w początkowej wiosce nie atakuj NPC :D naprawde na nich sie trudno expi! :D  :oops:
Lineage 2 Classic EU