Wynn Summoner a dual class

Zaczęty przez Kels, Czerwiec 19, 2012, 10:53:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kels

Witam gram sobie na Innovie Arii .Mam Wynna  i zastanawiałem się kogo by wybrać na dual class ( dla mnie ciągle god to nowość więc proszę o nie docinanie tylko odpowiedzi na poziomie ) z tego co znajomi wspominali to klasa która przenosi staty z danej wybranej klasy ( oczywiście żeby ją zrobić trzeba questa ale to wiem ). I tutaj moje pytanko czy wynn byłby dobry z dual classą Yul Archerem ? czy może zainwestować w jakąś inną ? Jak myślicie co mogło by być odpowiednie ( Wynn przebudzony z humana ). Mój sprzęt to Tw light + apo bow i latam głównie z panterami.
Czekam na odpowiedz z góry thx pozdrawiam

Draghar

Nic z tych rzeczy. Dual class nie ma najmniejszego wpływu na maina. Zrób coś czym chciałbyś pograć i tyle.

Vraghor

panie tak to tylko na dragon network bylo :p
retired

Kels

no dobrze więc jak wytłumaczyć fakt że znajomy będąc helerem ma 90 lvl zrobił sobie dual classe tanka przebudził go i dostał pasywy/staty jego. W końcowej fazie koleś ma 3k p defa w robe i normalnie jest helerem ( nie że gra tankiem czyli 1 przebudzoną subą ) Dlatego mnie to zdziwiło wiem jak było na dragonie ( osobiscie nie grałem ale siedziałem na innych tego typu "dziwnie urozmaiconym l2)

Shanique

Z tego co wiem to dual-class'a nie powinna mieć wpływu na żadne statystyki na main-class'ie. Jedyne co, to mógł sobie wykupić certyfiakty z suby na p.def...
Mogłabym dostać jakiegoś screena z jego postaci z tym p.def'em? (Jaki ma armor, jakie buffy itp)

MastJedi

Cytat: Kels w Czerwiec 20, 2012, 08:33:16 AM
no dobrze więc jak wytłumaczyć fakt że znajomy będąc helerem ma 90 lvl zrobił sobie dual classe tanka przebudził go i dostał pasywy/staty jego. (...)
Bzdura na kółkach albo jakiś privat....
96 Iss /dual 86 tyr. I staty issa mam jak miałem.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;