The Secret World - finałowa beta, dostęp dla każdego!

Zaczęty przez Ganisz, Czerwiec 20, 2012, 05:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ganisz

Hej, to jeden z najbardziej wyczekiwanych tytułów MMO w ostatnich miesiącach. Co najważniejsze, na ostatnią betę może dostać się każdy, wystarczy się zarejestrować. Wszystkie informacje znajdziecie tutaj!

AndyBishop

ZAJEBISTA!!!!!
Bałem się że będzie drętwa po filmikach na YT ale jest mega. pierwsze kilka h grałem na rozdzielczości 1024x956 bo coś było zepsute i nie moglem nic w ustawieniach zmienić. Jak się wysypała udało się to naprawić i na normalniej rozdzielczości gra wygląda ślicznie.

Grywalność też przednia, biegam sobie na razie z magią chaosu i wale z pięści combosy na zombiakach.

na 99% kupie i będe grać. POLECAM 

Vascius

AndyBishop

mnie też i to bardzo. Kupie na pewno tylko nie wiem czy teraz preorder czy czekać po premierze i próbować z jakimś kontem taniej dostać. ale gra zrobiła na mnie wspaniałe wrażenie i na pewno jest warta kasy.

Ganisz

Informacja o TSW zwróciła waszą uwagę, tym razem chciałbym się podzielić obszerną recenzją z CBT. Zapraszamy do czytania i komentowania!

seken

Lol przeciez tutaj postac castujaca jakies spelle i chodzaca w 1 momencie moze miec glowe obrocona o 90 stopni nie wspomne o tym, ze pvp wyglada jak w metinie Oo.

AndyBishop

i H*j ja kupiłem :D
Jak się wkręcisz w fabułę grasz jak w dobrego rpga

Gandam

Cytat: seken w Czerwiec 27, 2012, 08:51:50 PM
Lol przeciez tutaj postac castujaca jakies spelle i chodzaca w 1 momencie moze miec glowe obrocona o 90 stopni nie wspomne o tym, ze pvp wyglada jak w metinie Oo.

dla mnie tez dno, fabula dla mnie to nie jest glowny argument :) ale co, kto lubi :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

AndyBishop

automat w keye.pl sie pomylił i dostałem dzis dodatkowy cd key :D

tanio sprzedam