wielki Problem

Zaczęty przez hyrrican, Marzec 19, 2006, 03:32:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hyrrican

jaki jest najlpeszy łucznik?? nie wiem czy HE SR czy PR jakie jest wasze zdanie(wiem ze byl podobny topic ale bylo o HE i PR)

WarHammer

awiec tak He jest najlperzy do pvp bo ma najwiecej con z lucznikow to jest taka uniwersalna wersja lucznika a co do pr ma najwiecej sily ae najmniej con ale ma skile oslabiajace typu hex drugi minus tej klasy to ze wolno mi sie mana wraca ja osobicie wyral bym czlowieka
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

IGHooR

Cze,

A co z SR... znowu go olano?? SR ma najwiecej DEX.. czy to nie ma znaczenia?... Pytam sie bo nie wiem
:P

Pozdro,
ingame:
Niother Elven Fighter lvl. 8 at NoobsWars ;P

Tronk

SR-szybki łucznik,ale za to bardzo mały atak w porównaniu do innych łuczników.Dobry jest także na otwartym polu prawde mówiąc na otwartej przestrzeni rządzi.
HE-najwolniejszy z wszystkich łuczników,ale za to ma fajnego skila snipe,który znacznie podnosi p.atk,dobry na arenie.
PR-ma najlepsze kritki z wszystkich łuczników i jeśli dobrze wykorzystasz jego skile to możesz nieżle uszkodzić innych graczy.

Jednak to ty zdecyduj kim chcesz grać ja tylko przybliżyłem ci te postacie!