exp

Zaczęty przez DjLethal, Lipiec 31, 2012, 12:17:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DjLethal

exp
mógłby ktoś podać mi miejsca gdzie moge wyexpić paladyna skillem na undead mobs? zaczynajac od 68 do 85, posiadajac full buff i top sprzet

Jasin

O ile pamiętam to undeady masz tylko w Imperial Tomb albo w Pagan Temple. Wybierz jedno albo drugie i tam siedź.

"We too often say what we don't want to say. We too often think about what we don't want to think about."

Apocalyptik

Nie wiem czy undeady to najszybszy exp palkiem, chyba nie szczerze mowiac. Undeady sa w rifcie wiec tam tez mozesz zajrzec. Lepiej sie chyba tak czy siak wychodzi na robieniu trainow na vanguardzie, a jak masz full buff i top sprzet to ja bym sie nie bawil tylko lanca w lapa i jazda trainy.

We ride together, we die together.

GladiuszC

80-85 mój kolega farmił cytadelę. Ale przychylam się do opini Apocalyptika.
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

Arimas

A może tak zanim zaczniecie coś polecać to kolega poda kronikę na jakiej gra

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

GladiuszC

Lethal już nie raz pisał, że gra na God :).
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.

Arimas

Cytat: GladiuszC w Sierpień 02, 2012, 01:29:08 PM
Wiesz, nie czytam wszystkich topiców na tym forum..

OP:
Lethale można sobie wsadzić w ... buty.
Miecz z Focus i na przemian Angelic Icon/Boost morale, zamiata moby aż miło.
Do 74 spokojnie można siedzieć w ToI na aniołach

Z top EQ i buffem mógł byś nawet od 70 spróbować crypts of disgrace lub Den of Evil..

Od mniej więcej 76 chyba mógł byś już latać po swampie ale to raczej w party z kimś już. (Generalnie żeby moby nie były mocno czerwone i żeby członkowie party nie mieli więcej jak 9 lvli różnicy )

Alternatywą jest też złożenie sobie party z ludźmi do FoGu i np. trainowanie całego dark spota (Arimanesy, te takie diabły)
M.in. tak na EU-core wyexpiłem 3 suby 68-76

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

GladiuszC

Cytat: Arimas w Sierpień 02, 2012, 01:52:32 PM
Cytat: GladiuszC w Sierpień 02, 2012, 01:29:08 PM
Wiesz, nie czytam wszystkich topiców na tym forum..
I nikt Ci nie każe. Po prostu informuję Cię + drobna aluzja do Lethala mianowicie to, że myśli, iż skoro napisał już to kilka razy to nie musi więcej tego robić :) Albo po prostu zapomniał :) .
Drogi użytkowniku:

Redbox

Cytat: DjLethal w Lipiec 31, 2012, 12:17:46 AM
mógłby ktoś podać mi miejsca gdzie moge wyexpić paladyna skillem na undead mobs? zaczynajac od 68 do 85, posiadajac full buff i top sprzet
70 na Crypty moby idą ciezko ale jak masz miecz z fokusem najlepiej dwureczny + tallum + buff issa to robisz na Vicie w 30 min około 80 %
od 71 mozn Siedzie na den of evil z racji o ile nie masz issa swojego(sonaty daja duzego kopa). Na doe bedziesz mial 500 crita wiec moby schodza na hita, 30 min =50-60 % na 72

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

DjLethal

lethale w pagan lub it naprawde są takie straszne? i czy w doa moża expić do 85?

Redbox

wejdzie nie wjedzie a z moba w pagan ile koksu? 150k? tu bedziesz mial 120 k a moby na 3 hity wiec sam pomyśl co się lepiej opłaci. Do 85 teoretycznie mozesz ale lepiej od 82 koksac na swampie moze jakies pt znajdziesz lub solo

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Jeśli to GOD to tylko buffy ISS'a i od 70~~ lecisz do DOE, mooby mają strasznie mało hp, słabe, szybko padają i jest niezły xp przeliczając na jeden okres buff od ISS'a, dobijasz tak w fajnym opłacalnym, czasie 76-78 i lecisz do Swamp, tam już do 85 w party ciśniesz aż do przebudzenia.

Najlepszy i najszybszy sposób bez wydziwiania i kombinowania w GOD.