Trzy pytania [Human Wizard - Sorc]

Zaczęty przez Dev, Maj 30, 2006, 09:23:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Mam trzy pytania :)

Mam problem z questem na human wizarda. Do salamandry doszedłem, w map, które dostałem po rozmowie z salamandrą pisze, że mam zabijać Ratman Fightery (domyślam się że chodzi o ratman warriory). Za którym razem udało wam się zdropić ten key of fire czy jakoś tak? :)

I jaki sub polecacie dla Sorca ? Ja bym chętnie sobie jakiegoś buffera zrobił żeby ostry boost sobie dawać. I teraz pytanie trzecie - jeśli najlepszy byłby buffer, to co lepiej brać - shillen eldera z mpowerem czy może propheta z acumenem ??
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Kozioł

W opisie mapy jest błąd. Masz zabijać Pincer (takie pająki) które są na zachód od ruin. Subklasa to zależy - jeśli skille się łączą to bierz Propheta - dużo większy cast speed i do tego kop do m. ataku w postaci Berserkera, a jeśli nie to obojętne co - i tak skille masz z jednej postaci i dodatkowo jej statystyki.

Nefryl

1. Robiłem quest na Wizarda dosyć niedawno na Globalu. Klucz wypadł mi z 2 Ratmana.
2.Definitywnie Propeth. Empower jest dobry, ale moim zdaniem nie tak dobry jak Berserker. Wszakże taktyka Nukera polega na "Ubij, zanim dobiegnie", def odgrywa tutaj rolę drugorzędną. A  Acumen + Berserk + BtS są naprawdę zachęcającymi buffami.
3. w/w