Muzyka i koncerty.

Zaczęty przez xRelapse, Sierpień 14, 2012, 12:35:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Cytat: Sebal w Sierpień 30, 2012, 05:45:28 PM
http://www.youtube.com/watch?v=ZI432XcELG8 <- dokładnie ten model, możesz popatrzeć a potem przejść się do sklepu muzycznego i zobaczyć :P
Do sklepu raczej nie, bo żadnego takiego w okolicy raczej nie ma a nawet jeśli to nie spodziewałbym się aby było co wybierać.

Pozostaje allegro :P

mpxx24

coś jak to, jakiś pseudo-stratocaster - kupiony daaaaawno temu ;p (wtedy nie zależało mi na 'jakości' zakupu  :noob:, chciałem kupić co tanie i uczyć się grać :P)

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Kamal

Jeśli gra ci się niewygodnie to jedyne co musisz to odpowiednio ją wyregulować na pręcie i mostku. Może się również okazać że masz struny za cieńkie (na 9 bardzo trudno się zaczyna) lub za grube (11 w E to zdecydowanie za dużo). Mam gitarę firmy Seyung produkcji chińskiej za 99 dolców nowa - odpowiednia regulacja + zmiana przystawek + struny i masz zupełnie inny sprzęt

Cd. akustyków - około 300-400 zł można dostać bardzo dobrą gitarkę. Polecam T. Burtony, Fendery (CD 60 <3), Washburny :)

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

thunderZ

A mayday, soundtropolis, silesia in love, electrocity ?
Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

xRelapse

Tylu "gitarzystów" i żadnych cover-ów? Już mi dawać tu linki  :o

Kamal