Play4Fun :P

Zaczęty przez stozek2, Marzec 26, 2006, 03:22:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WOD

Major przyklad koelsia typu "Blizgu Blugu nei mam muzgu) joke

Beatronix

wod czy mi sie zdaje czy ty cd-action czytasz :)

ps wyjawie ci pewną tajemince ale cii nikt sie nie może dowiedzieć inny bo lipa będzie wyśmieją cie i w ogóle więc sie nie ujawniaj że ci to powiedzałem  :D
mózg sie pisze przez "ó" :D

eSkel

niee musk pisze sie przez ü!

stozek2

Jeszcze jedno:
jak to jest z tymi statystykami (strenght,inteligency,con...itd)    moze mi ktos powiedziec dokladnie  :?:     jaka statystyka odpowiada za co np strenght za p.atak :!:

Koni

STR - siła, ilość zadawanych obrażeń od broni typu melee i łuków oraz niektórych skilli do walki w zwarciu i tych od łuku
DEX - zręczność/zwinność, szansa na zadanie krytycznego ciosu, szansa na trafienie, unik, szybkość zadawania ciosów
CON - budowa/kondycja, szybkość regeneracji hp, ilość hp, im większy współczynnik tym mniejsza szansa że wejdzie w ciebie stun,bleed, poison i że przerwią proces rzucania czaru
INT - inteligencja, podobnie jak STR tylko że dla zaklęć i skilli magicznych
MEN - (nie wiem jak przetlumaczyć :P) zmniejsza szanse, że zadziała na ciebie root,sleep,hold itp
WIS - madrosc, zwiększa ilość posiadanej many i tempo jej regeneracji, szybkość rzucania zaklęć,
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Elvin

Dex jeszcze odpowiada za szybkosc biegania.
Men odpowiada jeszcze za m. def

I to chyba wszystko chociaz cos mi się plącze po głowie że za przerywanie czaru to coś innego odpowiadalo ale pewny nie jestem ^^

stozek2

ok dzieki za odpowiedz, :D
a co do MEN to ja bym to nazwal -Mentalnosc (jakos mi sie tak kojarzy) :P