[x3] RPG-CLUB EMPIRE x3 GF - REKRUTACJA DO KLANU CRUSADERS

Zaczęty przez RAFIS, Wrzesień 13, 2012, 03:34:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RAFIS

Witam.
Klan Crusaders prowadzi rekrutacje na nowy serwer RPG-CLUB

Klan działa ponad 7 lat (ostatnio na INNOVA CORE). Prawie wszyscy klanowicze pozostali na Core lub zakończyli przygode z L2 dlatego właściwie wszystko zaczynamy od poczatku.

Klan: CRUSADERS
Ally: CRUSADERS
Serwer: RPG-CLUB EMPIRE x3
LVL klanu: 7 lvl
Ilość ludzi: 90 (ciągle rośnie)
CH: brak
War: kilka drobnych z Ruskimi jak MessiSquad, Dynasty
Komunikator: TS3
System CP: jak sie trafi to przymiemy CP ale ogolnie klan gra bez Const ze względu na lepszą atmosferę i FUN
Wiek: Nie istnieje przedział wiekowy ustalony przez klan, aczkolwiek oczekujemy dojrzałości zachowań od klanowiczów i kandydatów

zgłoszenia można składać w dziale rekrutacja na: www.crusadersi.forumer.com

Treys026

Tyle tych topicow na forum ze nie moge się doczytać , kiedy wstaje ten RPG Club GF i na jakich ratach ?

Arimas

Cytat: Treys026 w Wrzesień 15, 2012, 07:11:35 PM
Tyle tych topicow na forum ze nie moge się doczytać , kiedy wstaje ten RPG Club GF i na jakich ratach ?
A teraz przestań kłamać, że cokolwiek przeczytałeś bo choćby tutaj http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,49569.msg619897.html#new właśnie podali datę  :noob:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Treys026

no ja daty nie widze , tylko pierwsza połowa 10.2012...

RAFIS

Daty nie ma. Jest pierwsza połowa października ustalona

Morfin

RAFIS

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

RAFIS

No jeszcze tylko 25 dni o ile faila nie zalicza na starcie :)

Treys026

-_-' ruski nie mogły na x7/10 głosować  :( będę musiał botować na x3   :P , btw jest gdzieś informacja jak wygląda community coś jak na Asimie ? RU/ENG klient ?  oraz jak wygląda donate list coś w stylu  P2W ?

tomi90

My Nick: Tipi,Tapsik

mrPANIC

WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

nobody1

RAFIS

Wlasnie, jestem ciekawy, dlaczego tak uwazasz? Po co mi fikcyjne podania? Nie jestesmy klanem, ktory za wszelka cene chce miec wypchane sloty. Jezeli ktos chce grac i nie jest to dla niego wazne, ile osob w klanie, ale to, jaka atmosfera i fun to zapraszamy a jezeli ktos ma inne wymagania to niech szuka dalej. U nas liczy sie jakosc a nie ilosc i zawsze tak bedzie, nawet gdyby mialo grac 20 osob (z czasem i tak sie wypełni klan podczas gry). Dziwi Cie ze są osoby, ktore nie leca do pro klanow tylko chca spokojnie i w milej atmosferze pograc? Owszem u nas znajdzie sie miejsce nawet dla ludzi, ktorzy zaczynaja grac i jeszcze nie sa pro i nie wywalam ich jezeli sa aktywni i sie staraja- a dlaczego? kazdy kiedys musi sie nauczyc grac, a ja postaram sie im pomoc i to tez jest fun dla mnie. Nie wymagam wiele, ale poszanowania dla innych, kultury oraz aktywnosci na chacie, TSie i forum. Nie mam tez parcia na posiadanie pr0 graczy w klanie, ktorzy uważają siebie za "bogów" tej gry, a wręcz przeciwnie takich nie potrzebuję :P wiec po co ściągać na siłe ludzi, którzy oczekują czegoś więcej niż oferuję czy może chodzi Ci o to, że staram się dowartościować? Uwierz, nie potrzebuję tego :)

mayday88

Rafis właśnie nakarmiłeś trolla  :D

Ale może to i dobrze. Nic tak nie podbija popularności wątku jak stadko wygłodniałych trolli  :bump:

RAFIS

Russe

A może by wrócić na oficjal :)