PYTANIA W LICZBIE DWOCH

Zaczęty przez Icarium Trell, Marzec 29, 2006, 07:20:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Icarium Trell

1. UWAGA!! PRZECZYTALEM TEMAT O ZMIANIE KLASY... ale mam pytanie... czy bedac Gladiatorem moge zmienic na Palladyna... wykonujac 1 a pozniej 2 stopien zmiany profesji, czy nie ma takiej mozliwosci, czyli bedac Gladkiem mozna juz zostac tylko Warlordem, no i czy mozna robic drugi stopien zmiany profesji, wiecej niz jeden raz... np. z Gladka na Warlorda, pozniej na Knighta, Dark Avenger i nastepnie Palek? (sytuacja czysto teoretyczna, glownie mi chodzi o to, a by z Gladka na Palka)
2. Gram na L2Elite i czy nie wie ktos gdzie mozna kupic rzeczy typu peleryna, maska, bielizna?

em

co do twojego 1 pytania mozesz zostac:
wojownik-> pozniejj albo gladiator albo warlord
albo
knight->palladyn albo dark avanger

nie mozesz zmienic profesji np z gladiatora na palladyna, przy pierwszej zmianie profesji okreslasz kim dalej chcesz grac

na 2 pytanie ci nie odpowiem bo nie gram na tym servie ;)
em powrócił na forum ;D

Icarium Trell

ale ja jestem ciota xD ta "zmiana" profesji mnie zmylila... a to po prostu przejscie na wyzszy stopien wtajemniczenia xD

bo Palkiem chcialem byc i przez przypadek zostalem po drodze Warriorem... no coz, bede Gladkiem, choc nie bardzo chce, ale zal leva

Cyceron

Heh.. Glad to ciekawa postac, ale rozni sie od pala i to bardzo ;] . Wiec jezeli nie chcesz nim grac to graj od nowa.. Teraz ci pojdzie szybko bo wiesz gdzie expic ;]

Icarium Trell

hehe, expienie na servie x45 nie jest takie trudne wbrew pozorom xD ale ja leniwe dziecko to i mi sie nie chce... glad walczy dualami nie?

Arthas

Dualami lub bluntem albo 2-ręcznym swordem.

System

Dualami najlepiej.Yh bluntem lub swordem 2h glad? Troche to dziwnie.z Dualami masz skille itp ale i tak dla mnie gladek jst slaby 8)
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Nabuchodonozor

Dziwnym trafem glad ma skile na miecze i blunty (pasywne , aktywne) czasami sie zdarza żę na niektórych serwach tego nie ma , ale opierając się na skilach z oficiala powinno być (ja mam to na serwie). I jeżeli grasz na serwie z ratami 45x to po co się męczyć z klasą której się nie chciało robić. Dojście od 1-20 to jakieś 30 min , do 40 też się wyrobisz w kilka godzin . Więc co za problem . Rekord mojego kumpla to 52 lv na ratach 10x w jeden dzień(co prawda miał fundusze ale i tak niezły wynik :) ).
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL