Hellgate London

Zaczęty przez NivEa, Październik 29, 2007, 06:32:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NivEa

Electronic Arts ogłasza, że jedna z najbardziej oczekiwanych gier tego roku, Hellgate: London, osiągnęła status "gold", czyli jest już gotowa i trafiła do tłoczni. Premiera europejska zaplanowana jest na drugiego listopada, zaś w USA gra ukaże się kilka dni wcześniej, 31 października. Już w piątek zostanie opublikowana także wersja demonstracyjna gry, pozwalająca na wcielenie się w jedną z dwóch postaci oraz udostępniająca fragment rozgrywki na ulicach i w tunelach wokół londyńskiej stacji Holborn.

Hellgate: London jest grą RPG z elementami FPP i tworzona jest przez studio Flagship złożone z byłych pracowników firmy Blizzard, gdzie pracowali nad grą Diablo. Akcja gry odbywa się w 2038 roku, 18 lat po rozpoczęciu wojny z... demonami.

Będzie to jeden z lepszych mmorpg wydanych w tym roku podobno w gre będzie można grać z abonamentem lub bez i oczywiscie trzeba będzie kupic oryginal.

Wymagania sprzętowe:

- Windows XP z Service pack 2 albo Windows Vista
- Procesor: 1,8 GHz (2,4GHz dla Visty)
- Pamięć: 1GB Ramu + (2GB dla Visty)
- Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 9.0c, wyposażona w 128MB własnej pamięci lub więcej, ze wsparciem dla Pixel Shader 2.0. Wymagana będzie minimum NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset albo lepszy.
- Audio: kompatybilne z DirectX 9.0c
- Napęd: DVD 8x
- Dysk twardy: 6GB albo więcej
- Internet: połączenie dla Multiplayer'a

Polski FanSite tej gry http://hellgatelondon.pl/

Mysle ze gra będzie warta uwagi sam zamierzam kupic ją:)

Screeny:

FrancooZ

Grałem na becie...wg mnie dosyć średnia

a co do wymagań mi na P4 2,6GHz, 512 Ramu i GeForce 7300GT 512mb całkiem nieźle chodziła ze wszystkimi shaderami na high

Soulern

jummy... Na dodatek mają być darmowe konta...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Bacar

Gierka marna jak dla mnie. Po 3h gry znudzila mi sie i wyladowala w koszu xD

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Shaman

widzialem dzisiaj na kompie mojego pracownika (po tym jak dostal po lbie za granie zamiast prace)... nie powalila mnie ale jest dobrze wykonana i moze byc dla niektorych ciekawą pozycja.... odemnie 7/10

Madith

Wybaczcie, ze odgrzewam kotleta :D

Gral w to ktos ? Da sie pograc ? Bo mnie kumpel namawia i nie wiem czy sciagac :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

AyGo

Cytat: Madith w Lipiec 02, 2012, 12:38:25 AM
Wybaczcie, ze odgrzewam kotleta :D

Gral w to ktos ? Da sie pograc ? Bo mnie kumpel namawia i nie wiem czy sciagac :P

Właśnie mi o tej grze przypomniałeś:) Świetna jest, klimat itp, właśnie ściągam ponownie:)
AyGo