Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lebambel

trzeba byc debilem zeby placic za mentora wystarczy sie nie spieszyc i poszukac  ja mam menta dopiero od 65 lvl i nie narzekam typ gra bardzo duzo :)
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

Azarael

Zapytaj czy nie ma miejsca na jeszcze jednego mentee xD

Lebambel

Azarael

Lebambel

PangeRus

labambel :P odezwij sie do mnie "PangeR

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Azarael

Wbijaj cały czas, w końcu Cię przepuści ;)

Prokrastynator

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

AsmWalker

Azarael

Prokrastynator czyżby bocik biegał?:D

Prokrastynator

od jakiegoś czasu już nie grałem, dla mnie L2 skończyło sie wraz z tą kroniką jednak,
dlatego postanowiłem pobawić się troche botem, ale jak widać za długo to nie potrwało,
ale przecież na ncwest boty biegają wszędzie i admini nic z tym nie robią, nie słuchałeś innova fanbojów?  hahaha

Dzondzy

haha, nie żeby rage, ale co ma innova do ncwestu : D?

Azarael

Niestety botów wciąż sporo biega :D

rexetin

Kto gra na Shillen ?  Ja wczoraj zaczalem i w ciagu 30 minut znalazlem mentora :) Stanalem na rynku w aden chwile pospamowalem czata i git. Bez mentora w sumie expi sie duzo ciezej a z mentorem chwila i 56 lvl juz jest. Zapraszam polakow na Shillen bo Core wydaje mi sie ze dlugo nie pociagnie.

Vraghor

masz racje na core nie ma botow"podtrzymujacych" gospodarke
retired

tomi90

o co chodzi z tymi programami do pvp ? i gdzie grac najlepiej ,ktory wybrac  z nc west ?
My Nick: Tipi,Tapsik

Tyumio

Cytat: tomi90 w Październik 03, 2012, 10:31:07 PM
o co chodzi z tymi programami do pvp ? i gdzie grac najlepiej ,ktory wybrac  z nc west ?
Wszyscy na NCWest mają te programy, wyłapują same targety trzymają je, noblują, etc. Dosłownie urządzenie szatana.
Z tego co się orientuje wszystkie serwery są OK.
Naia, Chronos są starsze, a Magmeld, Shillien i Bartz to nowo powstałe serwery więc zależy co wolisz.

Ale, w tym momencie da best servidorem na rynku europejskim jest Core.
Nie ma programów, oprócz jednego złego, przesiąkniętego ciemnością party z Rosjii, PvP non stop ol dej ol najt, i ludzi tyle, że mają CoreBook'a bardziej popularnego od FB.