2 pytania dot. spellsingera

Zaczęty przez M@czugos, Kwiecień 02, 2006, 04:01:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

M@czugos

Mam takie oto 2 pytanka dotyczące spsa:

1. Gdzie nim expić tak żeby było opłacalnie i leciało dużo expa?

2. Jakie jest najlepsze eq na lvl 40?

Dodam jeszcze, że moje obecne eq to:
-mithril tunic
-mithril stockings
-demon fangs(miałem Great sworda, ale chciałem go zrobić na +8 i mi znikł...)
-brak tarczy
-doom gloves
-doom boots
-biżuteria elven
-brak dyesów, tatoos, czy jak wy to tam nazywacie

Proszę o szybką pomoc.

Tyr

1. exp lecący z nieba! :D jak z bibli xD
2. bier karmiana :D
Lineage 2 Classic EU

M@czugos

A może ktoś nieco bardziej poprawnie odpowiedzieć na pyt. nr 1? nie lubię tego typu żartów.

pyt. 3. Ile kosztuje karmian set?

Tyr

1. no dobra ;) ale naprawde nei ma czegos tkaiego ze exp szybko leci :D chyba za na x20 :D zalezy co bijesz i w jakim czasie zabiajsz moby :)

3. zalezy od serwa :)
Lineage 2 Classic EU

M@czugos

gram na serwerze x35 (nie besztajcie mnie). Wiec teraz już chyba idzie powiedzieć gdzie moge dobrze poexpić? Upatrzyłem sobie Wyrmy, tam na Deathpass, ale nie wiem czy mi się opłaca, a to najważniejsze bo ostatnio skrystalizowałem 2 bronie (great sword B gr. miał być +8 wytrzymał +7, demon fangs D gr. wytrzymał +4) i jakieś 20kk poszło w plecy. Ile adeny dropią te wyrmy?

Gram na l2extreme

System

po 1 ..ktory lvl masz,po2 nie ma sie czego wstydzic ze grasz na hight rate,po 3 jak mowisz o wyrmach itp to chyba amsz ponad 50 lvl wiec mozesz na FG isc...tam dobry drop leci
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Tyr

gash... na 35+ to w 3h z GMshopem się robi 52 i topy B :D wiem bo grałem na eXtreme :D
Lineage 2 Classic EU

M@czugos

A gdzie jest GMShop na L2eXtreme? Lvl mam 40, nadal chce isc na wyrmy tylko nie wiem czy dobrze chce... Chełp plaxx!  8)

Jancia

czekasz pare dni żeby sie dowiedzieć czy opłaca sie iść na jedne moby?? to nie lepiej iść zabić pare/parenaście i samemu sprawdzić??
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

M@czugos

Właśnie to zrobiłem i mam około 5,5 kk adeny na samych wyrmach, guardian basiliskach i moze 12 road scavengerami. Teraz juz wiem gdzie huntować na moim obecnym poziomie, juz mam nawet 41. A mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie expić w lvl 43-50?

Jancia

Kathia -Warsmith 40+

em

1. siedz w curumie do 48, pozniej mozesz isc na cmentarz kolo aden ;)
2. bierz karmaiana i to satff a od 52 bierz avadona + tarcze dooma i do tego Sword of Valhalla :)

bardzo przyemnie sie gra z tym sprzetem b gradowym ;) (tarcza dużu razy dupe mi uratowała)
em powrócił na forum ;D

Jancia

Jak set avadona to tylko tarcza avadona... jest przepiękna  :D Doom'a troche lipna :P wygląda jak no grade :P
Kathia -Warsmith 40+