Kilka pytań

Zaczęty przez GreenFacePL, Kwiecień 06, 2006, 04:41:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GreenFacePL

Wpadłęm 2 godziny temu na necie , na grę lineage 2 , poczytałęm waszą stronke , i się chyba zakochałęm , grałem w mnóśtwo gier online ale ta może stać się najlepszą z nich , w związku że jeszcze w tą gre nie grałem prosze o udzielenie mi odpowiedzi na kilka pytań

1.Czy kilka gości niebędących w party możę atakować jednego mobka?
2.Co z stosunkami między rasami , jeżeli ja jestem elfem to moge zabić dark elfa bez jego zgody , a jeżeli tak to czy za zabójstwo go będe otrzymywał jakieś punkty karne , czy dostane exp lub złoto , za to żę pokonałęm wroga , no i czy w zabiciu go będzie mi mógł pomóc ktoś , mój kolega jakiś oczywiście prawdziwy gracz , tak żę go obydwoje będziemy atakować?
3.Czy trzeba mieć zew. ip żeby grać w tę gre
4.Jaki polecacie mi server na początek , tylko taki co nie upadnie za miesiąc i jest stabilny.

dziex za pomoc z góry

Saladin

1: Tak, może
2: Zabić możesz każdego, może w tym pomagać Ci kolega. Ale dostaje się karme (ma sie czerwony nick, jest się mordercą i ludzie mogą zabić cie bez żadnych konsekwencji, poza tym jest duża szansa że jak zginiesz coś Ci wypadnie z plecaka). Karme się zbija zabijając mobki.
3: Nie trzeba mieć zew. ip
4: Trudno polecić. Może l2-paradise? Lub mającego powstać (SOON :/ ) mobl2 - ale to wielka niewiadoma
Nie udzielam pomocy przez PM...