Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ArchonQQ

Elf expił 10 x szybciej jak było PI, obecnie i tak wbijasz na bossach albo tłukąc zwyczajnie więc moim zdaniem nie ma znaczenia. W Lind jak przywrócą stare summony to po prostu statystyki te same i będą się różnili skillami - na moje nuki magnusa > summony DE

Senti

Czyli chyba zrobię DE bo skill rasowy robi swoje :P Chociaż w fog by się koniem w party poexpilo więc sam nie wiem ;/

Horken

Już nie pozostawiacie sobie smarta ^^
Autowymiana przy przebudzeniu.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Redbox

Cytat: Senti w Kwiecień 01, 2013, 08:08:30 PM
A elemental master vs spectral master który wypada lepszy ? Pod kątem skilla rasowego to ciemny elf, a tak ogólnie ?
czarnuch mocniej hituje ze wzgleud na str ale to tylko pve

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Neefrete

Własni wracam po świętach i nie jestem w temacie  nie wiecie czy startuje  Lilth  juz   oficialnie dziś

ArchonQQ

Teoretycznie mogą wystartować dzisiaj, czy jutro, bo taki mają zapis w umowie, że dzień po becie, ale imo jest to mało prawdopodobne

kozaaq

Co do sumonerow to solo czarnuch lepszy jak party to kot/koza po 79 elemental best, ale to moje zdanie. W lindvior sumony beda chyba takie same jeden range jeden melee i jeden tank wiec jak staty tez maja byc rowne to roznice beda kosmetyczne ;)

Live staruje jutro?

Senti

Z tego jak testuje summonera. Mam light set i bowa do tego +15 str dye i wydaje mi się że summoner jest osłabiony w stosunku do harmony. A dagger i łuk kosi ;/

He4DSh0t

Cytat: Senti w Kwiecień 02, 2013, 07:05:47 PM
Z tego jak testuje summonera. Mam light set i bowa do tego +15 str dye i wydaje mi się że summoner jest osłabiony w stosunku do harmony. A dagger i łuk kosi ;/
na 99 nie biega się z łukiem i dye pod str tylko jak nuker :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Grande

Cytat: He4DSh0t w Kwiecień 02, 2013, 07:10:42 PM
Na 99 to jeszcze przed harmony biegało sie jako nuker summonerem.

He4DSh0t

Cytat: Grande w Kwiecień 02, 2013, 07:31:18 PM
I co w w związku z tym??
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Grande

Cytat: He4DSh0t w Kwiecień 02, 2013, 07:35:47 PM
I co w w związku z tym??
a jak myślisz?

kozaaq

Redbox

Cytat: Grande w Kwiecień 02, 2013, 08:33:20 PM
I co w w związku z tym??
a jak myślisz?
z obserwacji widze ze robisz heavy ewentualnie robe + laska magiczna. Misiek + szmata i tym lejesz. Ciezko dorównac w dmg lukowi szczegolnie jak ma mind eye i to nei tylko summonerowi

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Senti

No to już jestem bliżej :D A do którego lvl się biega w light secie i bole ?

kamiil

Grande

Cytat: Redbox w Kwiecień 02, 2013, 08:54:05 PM
Cytat: Grande w Kwiecień 02, 2013, 08:33:20 PM
I co w w związku z tym??
a jak myślisz?
z obserwacji widze ze robisz heavy ewentualnie robe + laska magiczna. Misiek + szmata i tym lejesz. Ciezko dorównac w dmg lukowi szczegolnie jak ma mind eye i to nei tylko summonerowi
Dye oczywiście pod magiczny dmg do tego brałem sobie talizman na wyleczenie sobie hp i tak uzbrojony walczyłem na oly summonerem, oraz wiele innych wynnow mając w sumie kilkadziesiąt k hp do stracenia, działało to przez pierwsze kilka miesięcy po premierze GOD ale jakie zmiany zostały wprowadzone w updatach po harmony nie wiem i szczerze nie wiele mnie to interesuje.

Avistel

Start nie wcześniej niż 9 kwietnia...

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2

Senti

Do przewidzenia to było bo dużo bugów i błędów :D

thorrum

Skoro juz rozmowa o summonerach ;] jakie duo najszybciej dobije do 85 biorac pod uwage granie chyba tylko duo bo wydaje mi sie ze szybciej sie tak expi. PS+bd a moze jakies combo z ol. Ogolnie docelowo chcemy iss i summonera

Senti

kamiil

Cytat: thorrum w Kwiecień 04, 2013, 04:12:32 PM
Skoro juz rozmowa o summonerach ;] jakie duo najszybciej dobije do 85 biorac pod uwage granie chyba tylko duo bo wydaje mi sie ze szybciej sie tak expi. PS+bd a moze jakies combo z ol. Ogolnie docelowo chcemy iss i summonera

jak potrafisz grać to kazde duo summoner+bufer bedzie dobrze expic bo nie ma czegos takiego jak 2 najlepsze klasy 

Senti

Ja się zastanawiam właśnie czy nie zrobić elementala bo szybko expi. A czarnuch powoli i nawet nie wiem gdzie nim cisnąć do 85.