Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cezary93

podejrzewam, że te RB celowo były zrespione w nocy  :P :P :P
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

pardi

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

DredziQ

Na jakich spotach ludzie bija te lvle, issy juz sprzedają buffy ._.

Zosienka

Na spotach z RB. Teraz RB + quest od newbie daja ponad 100% expa. (Majac 75 rb lvl 75 da Ci 100% expa).

A te issy to tazmanowe issy ;p
Oni maja przebudzone 2xiss, warrior, healer, 2x wynn. I tank tylko nieprzebudzony.

Arimas

Cytat: Zosienka w Kwiecień 24, 2013, 04:07:32 PM
Na spotach z RB. Teraz RB + quest od newbie daja ponad 100% expa. (Majac 75 rb lvl 75 da Ci 100% expa).

Oni maja przebudzone 2xiss, warrior, healer, 2x wynn. I tank tylko nieprzebudzony.
Ded servur, no competition?  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

haran

Niektórzy grają dla dobrej zabawy, a nie po to, by rywalizować Arimasu. Ty tego nie zrozumiesz :c

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Khav

Ja myślę że on to doskonale rozumie. Myślę że tekst Armiaska był szyderą w stronę Tazia. 1 dzień, oni już 85. A za tydzień będzie tekst taki jak Armias napisał.
Tym bardziej że przede wszystkim Taziu i Kamilek bluzgali na goda ile tylko mogli, narzekali że to gówno nie kronika, a przychodzi co do czego.. Kroplóweczka i jazda... :D
taka forma hipokryzji..:)
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Lunar

Niestety ale zgodze sie z khavem:) wiekszość flejmowało na GoDa ale jednak poszli napie****** na nim ile wlezie:)

WiLdEcaRd

Miło się pyka po roku przerwy ale wydaje mi się ze max jak dla mnie to będzie 85.Fajne te PL napisy i questy można poczytać,ale L2 na GoD jakoś niechce mi się grać,z przykrością stwierdzam ze wole GW2
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

haran

Cytat: Khav w Kwiecień 24, 2013, 04:44:01 PM
Ja myślę że on to doskonale rozumie. Myślę że tekst Armiaska był szyderą w stronę Tazia. 1 dzień, oni już 85. A za tydzień będzie tekst taki jak Armias napisał.
Tym bardziej że przede wszystkim Taziu i Kamilek bluzgali na goda ile tylko mogli, narzekali że to gówno nie kronika, a przychodzi co do czego.. Kroplóweczka i jazda... :D

Nigdy nie podejrzewałem Arimasa o to, że potrafi posługiwać się sarkazmem :c

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

alite

Cytat: Arimas w Kwiecień 24, 2013, 04:12:38 PM
Cytat: Zosienka w Kwiecień 24, 2013, 04:07:32 PM

Ded servur, no competition?  8)
gdybym miał ekipę jak kiedyś to bym zrobił podobnie full donate + nolife przez parę dni, kasę bez problemu odzyskasz sprzedając wyfarmione itemki które będziesz miał jako pierwszy+wiele innych fjuczerow :D chociaż pewnie gówno bym zrobił, zbyt przyzwyczaiłem się do "pełnej automatyki" l2 normalnie 1h bicia mobów ciągnie się w nieskończoność :D

Dyma

Cytat: Lunar w Kwiecień 24, 2013, 05:51:35 PM
Niestety ale zgodze sie z khavem:) wiekszość flejmowało na GoDa ale jednak poszli zarabiać na nim ile wlezie:)
/fixed

jak tam kamil już jesteś best friend tazia, zeby pozwolił Twojemu "cp" koksać?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Cytat: Dyma w Kwiecień 24, 2013, 09:25:29 PM
Cytat: Lunar w Kwiecień 24, 2013, 05:51:35 PM
Niestety ale zgodze sie z khavem:) wiekszość flejmowało na GoDa ale jednak poszli zarabiać na nim ile wlezie:)
/fixed

jak tam kamil już jesteś best friend tazia, zeby pozwolił Twojemu "cp" koksać?

jestesmy kolegami nie od dzis  8)

Arimas

Cytat: haran w Kwiecień 24, 2013, 08:50:58 PM
Cytat: Khav w Kwiecień 24, 2013, 04:44:01 PM

Nigdy nie podejrzewałem Arimasa o to, że potrafi posługiwać się sarkazmem :c
Jesteś nie miły :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Fatality

Moim skromnym zdaniem jedynym powodem dla takiej farmy tego party to allegro.pl ot co.

Khav

To nie zmienia faktu że to czysta hipokryzja hejtować na GOD, na Innove, a później po starcie nowego serwera: kroplóweczka.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

xRelapse

Słaby poziom.
Moim zdaniem wygrałę już serwer bo jak wbijo do TOI moim Othele to ludzie flagi nie oddajo, co robię zle?

Dzondzy

Hajs się musi zgadzać. Hipokryzja? Narodziła się dość dawno temu, a i tak każdy ma ją w genach.

Fatality

Deric

skasowałem PL klienta dzień przed startem = wygrałem serwer

Arimas

Cytat: Deric w Kwiecień 25, 2013, 02:39:19 PM
skasowałem PL klienta dzień przed startem = wygrałem serwer
Nowy rekord!   :D

WiLdEcaRd

ale ludzi dośc sporo,nie to co było na core starcie ale całkiem niezle.Server ma zadatki na bardzo fainy,ludzie nad wyraz spoko jak na PL realia a noob truchło pada jak zawsze.55 TH going strong jutro od rana zamykam TOI 1 !
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

DreamWeaver

Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!