Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

w L2 już od kilku lat gra solo to 20% tego co można osiągnąć grając w jakimś choć średnio ogarniętym CP. Solo to proponuję nie grać w MMO jednak )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

Cytat: FlaameZ w Czerwiec 21, 2013, 11:32:12 PM
Probojesz byc zabawny ? H@H@H@ ale to zajebiste bylo.

Poprostu chodzi mi o to ze jak juz dali bufferom mele weapony i skille, to mogli im troche powera dac.
Mi sie issem fajnie gra, poki co musze sie meczyc w random bo w lipcu wyjezdzam na 2 tygodnie wiec nie szukamna razie CP.
91/76 jak na razie wiec nie jest zle xD
Problem w tym ze iss zadaje dmg...od nas iss potrafi uderzyć za 5k+ na pvp więc w czym problem? zresztą rolą issa na pvp to buffowanie/debuffowanie/cc i ew heal z resem, serio chcesz żeby jeszcze pizgal po 20k jak rasowy dd?

Gandam

nasz ISS roznie wyciaga DPS rzedu 5/6k, jak nie ogarniasz klasy to ja zmien.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

driki

Nie widze problemu, mówie jak jest obecnie na lilith gdzie maks lv party to 97 a my bijemy się głównie z 94-96 i w takich ludzi iss potrafi uderzyć mocno, na dobrym debuffie robi się z niego bardzo dobry support dd, oczywiście ciągle musi pilnować debuffow/cc i czasem poprawić buffa po cancelu co nie zmienia tego ze wprowadza sporo dmg na target podczas focusu.

Deric

5k gdzie ja lukiem z bialasa pod dexa 40-50k w robke :P dobry dmg ma iss nie ma co

bula

Cytat: Deric w Czerwiec 22, 2013, 01:22:26 PM
5k gdzie ja lukiem z bialasa pod dexa 40-50k w robke :P dobry dmg ma iss nie ma co
pewnie po tyle samo biles prelindvior majac 95 i apo luk

Sesto

Cytat: Alarion w Czerwiec 22, 2013, 09:26:15 AM
....Solo to proponuję nie grać w MMO jednak )))

a ja proponuje zebys sie zamknal w koncu w tej sprawie  i kolejny raz powtarzam ze  nie wszyscy maja tyle czasu co ty zeby grac w cp  :noob:

Judasz

Cytat: Sesto w Czerwiec 22, 2013, 03:21:38 PM

a ja proponuje zebys sie zamknal w koncu w tej sprawie  i kolejny raz powtarzam ze  nie wszyscy maja tyle czasu co ty zeby grac w cp  :noob:

Co nie zmienia faktu, ze mial racje piszac: "w L2 już od kilku lat gra solo to 20% tego co można osiągnąć grając w jakimś choć średnio ogarniętym CP."

Sesto

jako ze z poczatkiem sie zgadzam zacytowalem jedynie fragment   ktory  mi nie pasuje + komentarz :)

tazman bez klanu lf info co tym razem  :P

suranel

Cytat: Judasz w Czerwiec 22, 2013, 03:28:34 PM

Co nie zmienia faktu, ze mial racje piszac: "w L2 już od kilku lat gra solo to 20% tego co można osiągnąć grając w jakimś choć średnio ogarniętym CP."
jak potrzebujesz cp zeby cie wycarrowalo to pewnie ze tak, a zapewniam cie ze solo zrobisz wiecej niz srednio ogarniete cp;d

driki

Cytat: suranel w Czerwiec 22, 2013, 04:11:10 PM
Cytat: Judasz w Czerwiec 22, 2013, 03:28:34 PM

jak potrzebujesz cp zeby cie wycarrowalo to pewnie ze tak, a zapewniam cie ze solo zrobisz wiecej niz srednio ogarniete cp;d
Chyba jak grasz pve ew tylko oly/ceremonie

JamesDoakes

+ jesteś wynem, masz box issa i stalowe nerwy do robieniu instancji z randomami ;p

AsmWalker

Prawda jest taka panowie, że na lineage trzeba mieć sporo czasu i najlepiej kasy. Niestety taka mechanika mmorpg nie tylko l2 tylko w niektórych trzeba mieć cp w niektorych 2-3 ogarniete osoby a w niektorych ogarniety klan.

Deric

Cytat: bula w Czerwiec 22, 2013, 02:09:56 PM
tak biłem przed livindorem nukerów 99 a nie osoby 3lv niżej  :o

btw jeżeli zależy ci na adena to cp jest bardziej przeszkodą bo w cp time najczęściej jest spokój na farm spotach ^^

bula

Cytat: Deric w Czerwiec 22, 2013, 06:19:09 PM
Cytat: bula w Czerwiec 22, 2013, 02:09:56 PM
tak biłem przed livindorem nukerów 99 a nie osoby 3lv niżej  :o

moze wyraze sie jasniej, bo widac arystokracja z core ma dzisiaj troche przycmiony umysl,

czy

biles

nukerow

95,

jak sam miales na archerze 95 i apo bron ~300

po

40-50k?

driki

Niestety niektórzy maja tutaj tak długo 99 ze zapomnieli ze ta gra ma całkiem inny gameplay na niższych lvl-ach...

Deric

na 95 to ja się biłem w kwietniu rok temu :<

bula

Cytat: Deric w Czerwiec 23, 2013, 12:56:25 AM
niestety, u nas jeszcze nie ten poziom )

sobek

Cytat: Deric link=topic=5191za0.msg645166#msg645166 date=1371941785
[/q
co za kolejna odpowiedz na temat. Nie dosc ze dwa razy nie na temat to jeszcze piszesz o dead core w temacie o polaczkowie, kompleks malego?

Quibre

w L2 już od kilku lat gra solo to 20% tego co można osiągnąć grając w jakimś choć średnio ogarniętym CP. Solo to proponuję nie grać w MMO jednak )))
Alarion jak zaczynałem gre na Lilith miałem klan,starych znajomych z Forgo niestety przestali grać,zostało kilka osób i na tym serwie się samemu nie da grać.Jak grałem na NC lub Core mimo że miałem klan to randomowo dało się zrobić każda instancje tutaj to jest lvl hard.

Dzondzy

Ani przez chwile nie miałem problemu ze znalezieniem pt na daily, grając DDkiem.

Quibre

Cytat: Dzondzy w Czerwiec 23, 2013, 03:27:30 PM
Ani przez chwile nie miałem problemu ze znalezieniem pt na daily, grając DDkiem.
Pt to ja jako ddek znajde ale gorzej ze skompletowanie go do końca (Healer i tank)

Alarion

Ludzie boją się chodzić czasem z randomami, bo to czasami jest trudniejsze niż sama instancja : DDD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

ja tworze swój temat w spam dziale ded servera lilith  :o