Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frazier

Clovery

Gandam

fraps mial pokazac info odnosnie sidow :P tacy graja 20lat na GOD i przychodza sie madrowac :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Prov

true  :afro:

ninja edit: Gandam mam nadzieje ze po wakacjach wracacie ;>
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Gandam

a ja mam nadzieje ze bedzie w koncu z kim sie bic :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

stayinthelight

podobno VC zaczyna robić już speziona więc rośnie kolejny side :D

kinus

*bump*
czemu nie ma dramy o nowe l2 store tu jeszcze?:)
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

bula

Judasz

lol widze ze dodali wejsciowki resetujace istine i octavisa  hahaha Pewnie o to chodzi :D

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Alarion w Lipiec 23, 2013, 09:09:07 PM
nic specjlanego...
nie specjalnego dla core, tutaj to troche zamieszania wprowadzi

Alarion

No może trochę... No nic zbrójcie się chłopaki i tak pewnie w jakiejść przyszłości spotkamy się na Core  : D

Cat Drama Maker

roli

Na dimensional siege was poskładamy ;D

Alarion

Obawiam się, że wyglądałoby to bardziej jak nasz wypad w 3 CP w czasie siege na Giran przeciw Enlcave. Wpadliśmy tylko im poprzeszkadzać (czyli 21 vs cały klan) i w ciągu 5 min nabiliśmy z 200 crp do przodu ; D

No ale w sumie do tego czasu powinno się pojawić już u was sporo 99 lvli, jako tako ubranych (ciekawe kiedy smoki zaczniecie bić...?), a że dimensional siege ma limit osób, to siłą rzeczy z biorących udział klanów pójdą te najlepsze osoby.

Tylko, że póki co o dimensional ani widu ani słychu, więc nic bym sobie apetytu raczej nie robił na PvP stony... (((

Cat Drama Maker

Biz0n

Cytat: Alarion w Lipiec 23, 2013, 09:54:58 PM
No może trochę... No nic zbrójcie się chłopaki i tak pewnie w jakiejść przyszłości spotkamy się na Core  : D
na Lilith  8)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Nie chce mi się zaczynać rozkręcać dramy o online, ale śmiem twierdzić, że już teraz na Core jest ciut wyższy, a nie chce pisać co będzie za pare miesięcy. Niestety polaczkowa mentalność sam wiesz jaka jest, dla niektórych 2-3 miesiące na serwerze to już lata świetlne. No ale pożyjemy, zobaczymy

Cat Drama Maker

bula

ale jaka drama, online na lilith jest niski, to widac codziennie probujac znalezc random pt na cokolwiek poza cp

tak samo jak widac to przy starcie kampanii na altar w godzinach wieczornych, 4-5 osob jest w stanie zablokowac kampanie bez wiekszego wysilku

suranel

wkoncu z 2,8k online w peek time po starcie teraz jest 1,6k w peek time, w tym duzo wiecej boxow niz przy starcie.
Ale online core jest podobny, ostatnio podczas oli patrzylem bylo 1,2k

Dzondzy

Do tego okres wakacyjny, który wiadomo jak działa na liczebność, na wszystkich serwerach.

IMO, na Lilith jest nudno póki co, ale to może z racji że jestem carebearem.

Szeol

Cytat: Dzondzy w Lipiec 24, 2013, 04:01:20 PM
Do tego okres wakacyjny, który wiadomo jak działa na liczebność, na wszystkich serwerach.

IMO, na Lilith jest nudno póki co, ale to może z racji że jestem carebearem.
nudno bo jeśli jakiś klan zrobi wara z większym to połowa szybciutko ucieka bo trzeba farmić to jak ma być? :D Nie wiem, ja większość czasu grałem po IL privach ale nie pojmuje, że niektórzy potrafią przez 2 miesiące tylko farmić a na lvlach ~90 tak właśnie jest :P

Alarion

spokojnie da się i lvlować i pvpować w między czasie. My pvp robiliśmy już od 85 lvla i nie unikaliśmy go nigdy. Kwestia mentalności. Ale to samo było zaaaaawsze w l2. Nawet jak grałem na Franz jeszcze w interlude to było to samo. na ~~20% klanu robiących pvp bez względu na lvl, pozostałe 80% zawsze płakało, że nie ma lvlu / sprzętu / configów / bot traina do farmy, whatever.

Cat Drama Maker

Prov

Wczoraj pod Istina bylo w miare ciekawe pvp, aczkolwiek racja, teraz jest chwilowy przestoj na spotach. Podzielam to, ze jest to spowodowane okresem wakacyjnym. Pozostaje jedynie czekac az ludzie woca/ wyjdzie livindor.
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Szeol

My gramy sobie aktualnie w 5 znajomych wieczorami od jakiegoś miesiąca i też nastawiamy sie na to, że po updacie i wakacjach coś ruszy, na razie pozostaje nam prowokowanie wszystkich na lewo i prawo. Dla mnie to pierwsze zetknięcie z GoDem więc jedyną sensowną nauką jest dostawanie po dupie i analizowanie co było źle  ^^

Dzondzy

Cytat: Prov w Lipiec 24, 2013, 05:23:10 PM
Wczoraj pod Istina bylo w miare ciekawe pvp, aczkolwiek racja, teraz jest chwilowy przestoj na spotach. Podzielam to, ze jest to spowodowane okresem wakacyjnym. Pozostaje jedynie czekac az ludzie woca/ wyjdzie livindor.

Z tego powodu też właśnie ubolewałem, co prawda my lvle 96 w CP i mało praktykujący PVP, Wy pewnie 97-98 i poskładaliście nas jak kaczki na pegasusie.