Problemy/Pytania/Pomysły co do konkursów Innovy.

Zaczęty przez JamesDoakes, Kwiecień 09, 2013, 03:14:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

kamiil

likas

z tym poddaszem trzeba by było zapytać google, bo wtedy w każdym budynku byłoby poddasze!

swoją drogą, jak organizator konkursu zdecyduje, że każda odpowiedź jest poprawna, to będzie mi co najmniej smutno...

kamiil

likas przecież nasza odp jest jedyna poprawna ;) pytanie było o piętra, a nie o poziomy  8)

Ryane

Cytat: kamiil w Kwiecień 14, 2013, 11:38:45 PM
faken szit gdzie ty tam poddasze widziales  :shock:

Cytat: WikiOstatnie piętro położone bezpośrednio pod dachem spadzistym jest określane jako poddasze

Ja chcem swojego agathiona!

kamiil

no ale poddasze to też piętro ;) tylko ze ostatnie   :D

Roxis

Jak ta babka korzysta z translatora to jej wspolczuje ;d

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

xRelapse

Wygrać wszyscy nie mogą! To nie jest typowe dla naszej mentalności, taka wygrana to nic jeśli wszyscy będą zwycięzcami. Wygrana bez poczucia, że obok są przegrani z głodnymi oczami jest niczym satysfakcjonującym wśród nas! Wygrana bez możliwości skierowania szyderczego uśmieszku w stronę przegranych nie napawa nas dumą, także proszę nie nagradzać wszystkich!

likas

no raczej,a chciałbyś grać w lotka na zasadzie:

"pierwsza liczba to może być 27, ale jak weźmiemy pod uwagę dzień tygodnia, to 16, a jak jeszcze kurs dolara to 5, ewentualnie, jeżeli kolektura jest 100 metrów od kościoła, to może paść 3, a jak sprzedawca w kolekturze jest leworęczny to 1.
Druga liczba to może być.... "
5mln kuponów i 5 mln wygranych ;)?

Nie lubię tego sformułowania "nasza mentalność", bo wszędzie indziej, to przeciętny Smith/ Schmitt itd. podzieli się nagrodą z całą dzielnicą, bo nie będzie mógł znieść uczucia, że coś wygrał, tak ;)?.

Tutaj chodzi o to co Roxis napisał, niech się GMi przyzwyczajają, że otwierając polski serwer to muszą sprostać "naszej mentalności", a tym bardziej, angażując się na tym forum - które ma specyficzny klimat przecież ;).

xRelapse

haran

Taki wielki ból dupy o taki malutki event.

Cytat: Kamelia w Kwiecień 09, 2013, 02:33:40 PM
17. Uczestnictwo w Akcji jest równoznaczne z akceptacją jej regulaminu, decyzja Administracji jest niepodważalna.

Przyjdzie Kamelia, wskaże zwycięzcę i tyle. Chyba najlepiej wie jakich odpowiedzi oczekiwała.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Dyma

nie ma to jak argumentować swoją decyzję wikipedią....  hahaha
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Clovery

Bardziej Kamelio niż Kamelia, chyba, że jest jak Grodzka :C

haran

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

NotTheFakeTazman

Cytat: Kamelia w Kwiecień 15, 2013, 03:44:02 PM
Witam wszystkich serdecznie!

Jako pierwszy poprawnej odpowiedzi udzielił użytkownik Obsess w tym poście.

Gratulujemy!

Co do sporu odnośnie parteru... świat LineageII nie leży ani w Polsce ani w Anglii, BN w Wieży z Kości Słoniowej mówi o czterech piętrach.

Pamiętajcie, że odpowiedzi nie mogą być skrótem - czyli na przykład: nie odpowiadamy C3, tylko Chronicle 3: Rise of Darkness :)

Miało być 5 pierwszych osób a nie jedna.

JamesDoakes

haran

Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 15, 2013, 09:59:32 PM
Miało być 5 pierwszych osób a nie jedna.

Cytat: Kamelia w Kwiecień 13, 2013, 07:05:15 PM
Pierwsze pięć poprawnych odpowiedzi wygrywa, powodzenia! :)

Chodzi o to, że osoba, która pierwsza udzieli 5 poprawnych odpowiedzi wygrywa :)

Ryane

Pamiętajcie, że odpowiedzi nie mogą być skrótem - czyli na przykład: nie odpowiadamy C3, tylko Chronicle 3: Rise of Darkness :)

A ja glupi myslalem, ze w tym konkursie glownie chodzi o to, by udzielic 5 poprawnych odpowiedzi. Lecz idac takim tokiem myslenia przy poprawnej odpowiedzi nazwa kroniki powinna byc przetlumaczona na jezyk polski, przeciez to polski serwer!

tak btw skad Was Innova wziela? Jakis staz z urzedu pracy? Wiecej profesjonalizmu (i pewnie tez doswiadczenia) posiadaja smieszni GMi Mistrzowie Gry z privow.

kamiil

nie uczyli cie w szkole ze nalezy odpowiadać pełnym zdaniem ??

Quentim

Cytat: Ryane w Kwiecień 16, 2013, 12:36:22 AM

A ja glupi myslalem, ze w tym konkursie glownie chodzi o to, by udzielic 5 poprawnych odpowiedzi. Lecz idac takim tokiem myslenia przy poprawnej odpowiedzi nazwa kroniki powinna byc przetlumaczona na jezyk polski, przeciez to polski serwer!

tak btw skad Was Innova wziela? Jakis staz z urzedu pracy? Wiecej profesjonalizmu (i pewnie tez doswiadczenia) posiadaja smieszni GMi Mistrzowie Gry z privow.

Nie. Jestes głupi bo nie potrafisz nawet przeczytac regulaminu konkursu. Gdybys miał chociaż szczątkowy mózg to bys darował sobie pisanie opinii o innovie w tym topicu. Mam nadzieje ze admini wykasuja ten spam bo to tez troche swiadczy o forum.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

haran

Cytat: Ryane w Kwiecień 16, 2013, 12:36:22 AM

Cytat: Kamelia w Kwiecień 09, 2013, 02:33:40 PM
7. Wymagania odnośnie odpowiedzi:
      • Odpowiedź musi być zgodna z prawdą;
      • Odpowiedź musi być pełnym wyrażeniem, nie może być skrótem lub nazwą potoczną;

Zabezpieczyli się na każdą ewentualność ;)
Jak dla mnie wszystko przeprowadzone zgodnie z wcześniej podanym regulaminem, więc nie można się niczego czepiać.

Cytat: kamiil w Kwiecień 16, 2013, 12:52:32 AM
nie uczyli cie w szkole ze nalezy odpowiadać pełnym zdaniem ??

W szkole uczą wiele niepotrzebnych rzeczy. Na przykład, że zdanie zaczynasz wielką literą, przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiasz spacji i nie używasz podwójnego znaku zapytania.

xRelapse

Praca?

Szukam pracy, mam ukończony kurs kosmonauty, skoczka narciarskiego. Potrafię rozróżnić maniok jadalny od trującego, posiadam wiedzę na temat jego przygotowania i uprawy. Człowiek w moim towarzystwie może jeść maniok bez obaw w czeluściach dżungli gdy nasz samolot delegacyjny broń Boże się rozbiję - śmierc głodowa nam nie grozi. Posiadam także umiejętności poskramiania przywódcy stada goryli, znam także tajniki i sposoby aby wzbudzić respekt u stada dzikich szympansów, potrafię nakarmić tygrysa Whiskasem z ręki i zmusić go do zrobienia kupy do kuwety. Potrafię wmówić żyrafie, że jest delfinem a Phoneutrii nigriventer, że jest moim tragarzem.
Znakomita znajomość języka migowego, angielskiego, francuskiego, niemieckiego, hiszpańskiego i portugalskiego.
Wiem, że na polskie realia może mi czegoś brakować dlatego chętnie pójdę na dodatkowe kursy.

Jeśli Innova jest zainteresowana, proszę pisać.