prosze o pomoc!!!!!

Zaczęty przez help me, Lipiec 19, 2006, 01:07:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

help me

chcialbym zeby ktos mi wytlumaczyl na czym polega drop calkulator ( jak sie go uzywa).  Przyklad: pytalem sie pewnego gracza jak moge znalezc potworki z ktorych wyleci enchat na bron i na zbroje D grade, powiedzial mi ze mam poszukac w drop calkulator,ale wpisalem tam enchat D grade i nic nie wyskoczylo :[   Wiec prosze o calkiem przyzwoite wytlumaczenie. dzieki wielkie z gory.

Beatronix

bo to sie nazywa "Crystal Scroll: Enchant Armor D grade" (lub Weapon D grade zależy co checsz) i wtedy wyszuka jaki potworek to dropi, z jakiego można to spoilnoąć a niektóre drop calkulatory dają też mapke z lokalizacja takiego delikwenta

Thaald

"Wyszukiwarka dropów/potworów/NPC"

Hmm zeby odnalezc  to co chesz musisz wpisac dokladna nazwe porzadanego itemu/mobka lub np jezeli szukas scrolla enchant weapon D to wpisz samo scroll i posrod rezultatow wyszukaj ten ktory chcesz...

FullMetal Alchemist fan

help me

wiem ze was denerwuje takimi pytaniami ale kolega wyzej napisal ze mam spoilnąć....hhmm wiesz nie za bardzo kojarze co to znaczy:/ jestem nowy i nie za bardzo jeszcze rozumie niektore terminy. tzn ze wyleci mi gotowy enchat ze tylko go mam uzyc?? czy jakies skladniki z ktorych mam to zrobic.

Beatronix

wyleci ci gotowy enchant, ale spoil to jest taki skill krasnoluda który "wyciąga" z potworków dodatkowe żeczy (np te enchanty), poszukaj na forum to sie dowiesz o tym czegoś więcej...

żeby nie był niedomówień enachantu nie można złożyć, można go tylko wydropić z potworka  :)

help me

dzieki wielkie za informacje :] peace