PK-owanie

Zaczęty przez Giera, Kwiecień 14, 2006, 05:02:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Giera

Prosze abyscie umieszczali tutaj kto jest najlepszy do pk-owania i style waliki nim aby szybko zabijac na serwach z wiekszym ratem kolo 50 :D i a albo s grade.

http://giera.posadzdrzewo.pl  <<<<<<<< Zapraszam do klikania =) Dziekuje.

WarHammer

do pktowania jest kazda postac dobraoprucz buferow no jedynie propeht jka ches zkillowac glownie magow wybierzz warcyera choc niezle radzi sobie tez z poniektorymi wojami jak chesz wymiatac na pvp i byc magiem-warem-bufferem wybuierz ol ktory wymiata ob jest glownie do pvp stwozony wedlug mnie glad ma najwiecej cp wiec moze co nieco poszalec tyrant z lukiem lub spoznami potrafi zwile zwojowac wybur nalezy do cebie
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

Beatronix

###Silver Ranger###
szybkość, praktycznie z każdej opresji możesz uciec + duży dmg
>>>Taktyka<<<
Stun Shot (wykorzystując element zaskoczenia i szybkość) i nawalanie ile sie da + co jakiś czas stun shot
###Hawke Eye###
częste krytyki w miare duża szybkość potrzebna do ucieczki + duży zasięgk strzału

Ew. magiowie - Sps, Sorc, SH
dlaczego wymieniłem tylko te klasy? bo są to klasy które walczą w dystansie i mają duży dmg więc szybko zabijają u łuczników celowo nie wymieniłem Phantom Rangera bo jego siłą są debuffyktóre działają tylko na arenie/fioletowych graczach lub innych pkowcach na zwykłych "białych" nie wżucisz debuffka