LVL

Zaczęty przez GreenFacePL, Kwiecień 10, 2006, 05:20:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GreenFacePL

Ok nareszcie się doczekałęm  po 4 dniach ściągania , gra mi działa , zaczołęm grać na servie Paradice , ale grałem dopiero 2 minuty bo musiałem kończyć , więc się nie śmiejcie z mojego pytania.
Więc czy są jakieś punkty którymi dodajemi str itp. które dostajemy za lvl , jeśli tak to jak je dodać? , jeżeli nie ma ich to co dostajemy jak osiągniemy następny lvl?
Następne pytanie: jak wyłonczyć to okno na któym są wiadomoście od servera , jest ono nad oknem chatu.

dziex za pomoc.

ainaarwen

okno wylaczasz krzyzykiem :) a zeby miec lvl musisz zabijac moby (i to nie sa punkty tylko doswiadczenie, tzw expa)

Digital Sonix

Jak i oprocz expa dostajesz tkz SP za ktore wykupujesz w gilldi swojej rasy skille czyli dodatkwe umiejetnosci.

POZDRO

em

Cytatczy są jakieś punkty którymi dodajemi str itp. które dostajemy za lvl
kolega z diablo sie przezucil :wink:
:D
em powrócił na forum ;D

Cyceron

albo MUonline ;]

GreenFacePL

Dokładnie  to z FFF , a grałęm w muonline , kal online , ryl online, w diablo też ale dawno temu.

Mosar

W SilkRoad też to jest :)
A co do punktów STR i tych wszystkich innych to ja (mając niski level , bo 21) znam tylko jeden sposób. U Symbol Makera w miastach prawie wszystkich (np. Dion, Gludin, Gludio) można zakupić tatuaż (symbol), który dodaje nam w zależności od ceny pewną ilość różnych pkt, np.
xxx +3 STR -2 CON
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl