TH czy HE?

Zaczęty przez AyGo, Wrzesień 01, 2006, 11:19:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MonT

Skonczmy mity.. najlepszy lucznik nie istenieje! Bo najlepszy lucznik to prophet z dualami ;D

Torik

A tego to cię pewnie Xelos nauczył nie? :D

KrEdA

KUba666, po Twoim nicku jakbym zobaczył niski iloraz IQ, nie obchodzi mnie czy dostane za to ostrzeżenie czy nie, ale Twoje teksty typu, 'archer tchórz' mnie rozwalają, TH i jego 'rach ciach ciach' są gówno warte na c4, atuty postaci się wykorzystuje a nie marnuje, 'kozaczenie' lucznikiem jest gówno warte, tak jak i Twoje wypowiedzi. Ortografia zresztą też średnia, posty czytałem po 2-3 razy żeby zrozumiec, stfu noob;/
Bo paradise trafił szlag ;)

ixi

Kreda a Ty nauczyles sie juz grac?:F
Hindemith - SE - Full C5

KrEdA

Troche może i tak, ale jeśli mówisz o tym, że nie gram na offie, to mnie na niego nie stać, nie każdy może sobie pozwolić niestety. Ale od pierwszego posta, troche się nauczyłem

ixi

Nie mowie o retail/priv. ;]

Gralem kiedys na DR :F
Hindemith - SE - Full C5

KrEdA

Tak myślałem, DR śmierdzi ;D tak jak Glad, stfu xD pewnie w Fl czy gdzieś ;) Ale zapewniam, że od tamtego czasu duuuuuuuuuzo sie nauczyłem ;)

KUba666

Cytat: KrEdAKUba666, po Twoim nicku jakbym zobaczył niski iloraz IQ, nie obchodzi mnie czy dostane za to ostrzeżenie czy nie, ale Twoje teksty typu, 'archer tchórz' mnie rozwalają, TH i jego 'rach ciach ciach' są -_-' warte na c4, atuty postaci się wykorzystuje a nie marnuje, 'kozaczenie' lucznikiem jest -_-' warte, tak jak i Twoje wypowiedzi. Ortografia zresztą też średnia, posty czytałem po 2-3 razy żeby zrozumiec, stfu noob;/

skoro musisz czytac kilka razy tekst zeby zrozumiec to znaczy ze ty masz niski iloraz iq :>

KrEdA

Ty poprostu, robisz tyle błędów i przestawiasz litery, że trudno Cie zrozumieć, a język polski w gruncie rzeczy nie być taki trudny ;)

Dev

Polska mowa być gumowy xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

KUba666

Cytat: KrEdATy poprostu, robisz tyle błędów i przestawiasz litery, że trudno Cie zrozumieć, a język polski w gruncie rzeczy nie być taki trudny ;)

to ze sa przestawiane litery to wina klawiatory :/ jak szybko pisze to przestawia kolejnosc i niektoe zjada... a nda ortografia si enei zastanawiam bo za to nie ma oceny w szkole wiec pisze tak jak paluchy p klawiatorze poleca :>

Dev

masz edycję postów ...

KrEdA

Masz też mózg którego szczerze radze zacząć używać, a kultura na forach wymaga, żeby pisać ze zrozumieniem, chyba, a nie zwracając uwagi na błędy robisz z siebie idiote, dobra koniec tego offtopa

KUba666

Cytat: KrEdAMasz też mózg którego szczerze radze zacząć używać, a kultura na forach wymaga, żeby pisać ze zrozumieniem, chyba, a nie zwracając uwagi na błędy robisz z siebie idiote, dobra koniec tego offtopa

nie chce mi sie sprawdzac bledow :> od poniedialku zaczyna sie szkola i bokiem wyjdzi emi jeszcze te sprawdzanie bledow :/ bleee w szkole powinna byc tylko matematyka :>

eXe

W szkole powinien być tylko L2  :roll:
"Oczekiwanie na śmierć jest gorsze od niej samej

KUba666

Cytat: eXeW szkole powinien być tylko L2  :roll:

ooo to tez :> w szkole powinni uczyc jak grac w l2 tzn pvp cwiczycz zachowania w party bo nie raz spotaklem ludzi w party ze prawie kazdy walki innego moba :/

Dev

kreda a ty kuzwa przesadzasz, zażyj coś na uspokojenie, weź jakiś worek i podmuchaj chwilę w niego ...

major76

Cytat: KrEdATak myślałem, DR śmierdzi ;D tak jak Glad, stfu xD pewnie w Fl czy gdzieś ;) Ale zapewniam, że od tamtego czasu duuuuuuuuuzo sie nauczyłem ;)

kazdy sie duzo nauczyl^^

Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

KrEdA

nice nice major ;D teraz mam he, zamierzalem sklepac mu light bw, ale każdy gada mi o doom i nie wiem ;D

major76

Cytat: KrEdAnice nice major ;D teraz mam he, zamierzalem sklepac mu light bw, ale każdy gada mi o doom i nie wiem ;D

bo bw jest lepsze od doom'a, nosze go (teraz) tylko dlatego ze poszedlem z tatoo w dex, kozi tez zamienil doom'a na bw pomimo ze pr wyglada w tym jak qpa.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5