Team Speak - jak zainstalowac

Zaczęty przez bonco_pl, Kwiecień 15, 2006, 12:21:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bonco_pl

Mam problem sciagnelem Ts wypakowalem i mam 2 pliki w zadnym z nich niema normalnej przyjaznej instalki jak zainstalwoac Ts?

Koni

To ściągnij z innej stronki plik o nazwie TS client (Team speak client) i to się instaluje standardowo i przyjemnie :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

bonco_pl

No tak zainstalowalem juz ale za cholere teraz niemoge sie podlaczyc d okanalu mojego klanu shit jakis :/

Mosar

1. Musisz znać dokładnie IP tego servera (może mieć hasło).
2. Musisz wpisać nick i kliknąć na "anonymous" bez hasła dla nicku.
3. Miej pewność , że server jest on-line.
4. Jeśli teraz nic nie działa to ktoś Ci podał złe IP, złe hasło, albo ty coś powaliłeś :)
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

bonco_pl

No własnie tam niema ip tylko jest TeamSpeak.l2-paradise.com a haslo jest do klanowego ts tylko jednak niemoge sie dostac...moge miec cos poblokowane przez admina?

eSkel

U mnie to wygladalo tak:

I bylo ok.

Mosar

Tylko, że ty eSkel masz włączone szybkie łączenie, a najpierw trzeba wpisać IP w normalnym Connect. Co do bosco, niestety chyba nie da się połączyć z serverem bez IP (prawie jestem tego pewien). Dlatego musisz się dowiedzieć dokładnie o IP, haśle i to jest najważniejsze.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

eSkel

Ja nic w connect nie wpisuje ;D Jak chce sie polaczyc to biore Quick Connect a potem wklepuje witryne np ts.lama.net.pl albo banita.pl albo to z paradise i dziala...

Mosar

No wiem, tyle, że banita.pl to jest IP a nie tzw. "Nazwa Servera". A ty bosco masz np. banita.pl wpisać do IP.

bonco_pl

dobra jak wpisze banita.pl i nick to tez error :D nierozumiem tego :D

eSkel

Moze offline jest, zly przyklad bo dawno mnie tam nie bylo. Sprobuj tak samo z adresem paradise takim jak na skrinie wyzej ;)

bonco_pl

Tez nic ^^ niemam pojęcia czemu tak jest...

Mosar

Może po prostu podajesz zamiast hasła servera to hasło swojego klanu (kanału klanu). Musisz się dowiedziec o haśle SERVERA , choć możliwe, że w ogóle go nie ma.

Jak to nie pomoże to chyba coś źle ściągnąłęś :)