Kim Grać H5 Pomocy !!!

Zaczęty przez Astalavista, Czerwiec 30, 2013, 11:21:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Astalavista

Gram na Kronice H5 aktualnie na serwerach rate 100-1000 .
Nie mam pojęcia kim grać :/ W grę wchodzą głównie fighterzy , choć magami też mogę grać , w pierwszej kolejności odpadają Bufferzy i Łucznicy !!
Jeśli dacie mi propozycję proszę o dokładny opis + i - danej klasy

driki

Może opisz jaki game style ci odpowiada? mam z dupy się domyśleć? czy naprawdę logiczne myślenie jest tak ciężkie? podaj chociaz minimalne informacje jaki styl gry ci odpowiada etc to dopiero wtedy można coś doradzić...

Astalavista

Jejku obojętne jaki styl gry... po prostu wpadam w typa zabijam i nie padam ... Farme jakby ogarniał to też lajcik by był , a ten styl gry to napewno nie na supporcie , gram SAM. Więc potrzebuję postaci do PvP/Farmy Glad/Łuczniki/Buffery odpadają

driki

Tyrant, bestia na h5 i basta, świetny do farmy jak i pvp w dodatku ogromne jebnięcie ze sporą mobilnością i survi, jeśli to jest jakis hr/mid to w moment jak dzika świnia na oel mahumach sie mozesz sfarmic, jeśli nie tyrek to PAL którym można się pobawić lecz do farmy juz gorszy.

MastJedi

Cytat: Astalavista w Lipiec 01, 2013, 03:20:01 AM
(...)po prostu wpadam w typa zabijam i nie padam ... (...)
Paladyn

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Astalavista

Ale PK podobno strasznie ciężki do ogarnięcia. A ten Tyrek ,  więc czy moglibyście mi poradzić co i jak tymi klasami  ?? Jakie EQ na jakim Gradzie  i gdzie expić/Farmić ? (Gram na serwie L2CrazyFun raty x30)

Arimas

Tak na prawdę to żadna bo niczego nie ogarniesz powyżej F1, F2, F3, F4  :oops:

Tyr/Pal

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Astalavista

haha , ale kurcze zabawny jesteś   :x  :noob:   hahaha ... PW jak gram to używam 3 pasków skilli ...

driki

Widocznie nie wyczułeś ironii, ogolnie w l2 zabić kogoś mozesz każdą postacią jeśli outskillujesz innego;d jeśli chcesz tyrać na oly zrób sobie ee/palka/da/ol-a/tyrka zaś jeśli open to slh/tyrek czy nawet palka którego imo na open jest banalnie scounterować.

Astalavista

Wszystko sprowadza się do tego Pala ... Dziś grałem Palkiem na High Racie x2000 w S gradach rozwaliłem GH w Elegii i TH w Vorpalu  :D . Ale farma słaba takim tankiem :/ . Więc nie wiem czy tym Tyrkiem nie zacząć grać

Arimas

Cytat: Astalavista w Lipiec 02, 2013, 06:17:30 PM
Wszystko sprowadza się do tego Pala ... Dziś grałem Palkiem na High Racie x2000 w S gradach rozwaliłem GH w Elegii i TH w Vorpalu  :D . Ale farma słaba takim tankiem :/ . Więc nie wiem czy tym Tyrkiem nie zacząć grać
OK.
Fajnie, że mówimy o tej samej grze xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Astalavista

Chciałem tylko spróbować jak taki tank wykoksany ora ... Gram na Serwach xp x20-100 H5 !!! Polećcie mi obojętne jaką klasę ja , ją zrobię wbije 85 lvl ubiorę w S-S80 i zobacze jak mi się nią gra  :) . Gram Solo !!

driki

bd

Serio koleś czego ty od nas wymagasz? jakąkolwiek postać ci polecimy to może ci nie podejść bo jej najzwyczajniej w świecie nie ogarniesz, chcesz zabijać to zrób sobie deske/palka/tyrka/glada/daggera/kusze/slh(chociaz tego nie ogarniesz;d)

Arimas

Warlord    
Gladiator      
Paladin
Dark Avenger         
Treasure Hunter
Hawk Eye         
Sorcerer
Necromancer
Warlock
Bishop
Prophet
-
Sword Singer
Temple Knight
Plains Walker
Silver Ranger
Spell Singer
Elemental Summoner
Elven Elder
-
Tyrant
Destroyer
Warcryer
Overlord
-
Bounty Hunter
Warsmith
-
Shillien Knight
Blade Dancer
Abyss Walker
Phantom Ranger
Spell Howler
Phantom Summoner
Shillien Elder
-
Berserker
Male Soul Breaker
Arbalester
Female Soul Breaker
Inspector

Wybierz sobie

driki

Arimas bardzo mi pomogłeś, mogę dać ci plusika? jakbyś mógł mi jeszcze podpowiedzieć który ork jest bardziej zielony, tyrek czy destroyer?

Arimas

Cytat: driki w Lipiec 05, 2013, 10:46:28 PM
Arimas bardzo mi pomogłeś, mogę dać ci plusika? jakbyś mógł mi jeszcze podpowiedzieć który ork jest bardziej zielony, tyrek czy destroyer?
Myślę, że destroyer

MastJedi

nie nie, mylisz się. Destro jest bardziej szeroki niz zielony.
A Tyrek jest bardziej gruby niz długi.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Astalavista

Dziękuję Driki , wybiore Kuszniczke , a jeśli mi nie podejdzie to po prostu wrócę do daggerów