Problem z instalacja C4 na XP - brak plyty??

Zaczęty przez Skot, Kwiecień 16, 2006, 12:08:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skot

Witam

Bardzo zapalilem sie na lineage'a II sciagnalem sobie pierwszy raz (trwalo to kilkanascie godzin) okazalo sie ze plik jest uszkodzony. Wnerwiony sciagalem przez cala noc jeszcze raz i wreszcie sie udalo..

Rozpakowalem wszystko elegancko klikam na setup'a wszystko ustawiam i klikam instaluj.. zaczyna sie instalacja a tu nagle setup prosi mnie o plyte nr 1

Jakby mogl mi ktos pomoc i powiedziec jak zainstalowac ta gre albo co jest plyta 1 to bylbym wdzieczny...

Z gory dzieki.

PS. Rozpakowywalem winzipem 10 :!:

Koni

O cd 1 ?? Ale zamieszana instalka w życiu o czegoś takiego komp mnie nie pytał, nie wiem co to może być... odpal jeszcze raz instalkę i spróbuj ponownie, może też nie ma wszystkich plików potrzebnych do instalacji.... Może pomoże nagranie na płytę instalki całej i uruchomienie setup spod plyty.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Skot

Ech...

okazalo sie ze znowu zip jest zly.. plik data2.cab czyli ten najwiekszy jest zle zzipowany i nie moze sie rozpakowac... moglby mi ktos podac link do dzialajacej instalki z ktorej korzysta?? z oficjalnej sciagnalem juz dwa razy i zawsze cos nie dziala..Albo programik inny niz zip ktory by sobie poradzil? moze to wina winzipa

PS. Sprobowalem rozpakowac za pomoca TC ale tez nie dziala...