WC a łuk

Zaczęty przez virion, Marzec 08, 2006, 07:25:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

virion

Zastanawiam sie czy nie uzbroic mojego WC w bopa bo moje buffy + soul cry daje dobr atak.Prosze o pomoc w decyzji,acha aktualnie uzywam dual sls.

Jancia

OMG... z jego accurancy będziesz trafiał co drugą strzałą... jeżeli lubisz eksperymentowac, to spróbuj ze sztyletem (najlepiej Dark screemer, albo Kris, w każdym razie żeby miał focusa)
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Ryltar

Z chant of eagle moze lepiej ttrafiac a jak wlaczy soul cry to zwiekszy mu sie dmg wiec wez serwer high rate i zobacz.

xs1nx

Jesli chodzi o sztylet to radze Kris zamienic na Hell Knife :wink:

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

KrEdA

Kriss to najlepszy dagger b bo ma focusa czyli cosik do critow,a le WC z lukiem to porazka....wez dual albo dagger :)
Bo paradise trafił szlag ;)

Ryltar

K***a kazda klasa co ma weapon mastery ma uzywac duali...sws uzywa tez duali to ja zrobie Da lub SK tez bede ich uzywal...ale i tak w UO sa najlepsze.W L2 jakos glupio zrobili z tymi dualami.Dajmy na to taki dual delusion zaplacisz typowi 12m zeby ci zespawal je w jednym miejscu...

KrEdA

nie mowie ze dual musi byc, podalem tez dagger ale WC z lukiem to chyba przesada ^^ zreszta dual najlatwiej zrobic na spory dmg przy szybkosci bicia WC moze niezle pokiereszowac, nieprawdaż :)? a widzisz zeby SwS mial gdzies skill do duala:)? bo ja nie :P i w zyciu bym nei zagral SwSem z dualem :P a co do duali to np SE spisuje sie dobrze z polem albo lukiem na PvP root ws i jedziesz :)
Bo paradise trafił szlag ;)

Arthas

Cytat: KrEdAKriss to najlepszy dagger b bo ma focusa ...

Hell Knife tez ma fokusa...
Do tego ma 122  P.atk i 122 M.atk , co dla WC ma duze znaczenie ze wzgledu na draina...
Hel Knife lepszy..

serdel

Cytat: KrEdAi w zyciu bym nei zagral SwSem z dualem :P
własnie, a na wiekszosci serverow utarlo sie ze sws musi nosic duale  :|  :|  :o

eSkel

Sws'a nei widzialem jeszcze tylko z fistami :P Ja sie zaczalem bawic ostatnio, pozyczylem soesa na arene i rzucalem nim entangle, potem switch na bopa i jazda  :twisted:

PrzemekPL

hah ja widzialem z fistami:P pavel ostatnio begal swoim sws z antharo nail hehe :o  8) znaczy sirPavel ;) na eurece

Dymek69

Ja grałem WC na high rate i chant of eagle + bop QR i nieźle jest. Wiadomo, że nie trafia zbyt często, ale do tego dołoży się buff guidance od PP i mozna nieźle kosic :)
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

777

Cytat: Dymek69a grałem WC na high rate i chant of eagle + bop QR i nieźle jest. Wiadomo, że nie trafia zbyt często, ale do tego dołoży się buff guidance od PP i mozna nieźle kosic Smile

:o

Jancia

Cytat: 777
Cytat: Dymek69a grałem WC na high rate i chant of eagle + bop QR i nieźle jest. Wiadomo, że nie trafia zbyt często, ale do tego dołoży się buff guidance od PP i mozna nieźle kosic Smile

:o
No, to naprawdę dużo wniósł do dyskusji Twój post, nie ma co, postarałeś się. Dymek przedstawił argument, jeżeli się z nim nie zgadzasz, to spróbuj dać jakiś kontrargument, a nie głupią mine robisz.
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Pavel

Cytat: PrzemekPLhah ja widzialem z fistami:P pavel ostatnio begal swoim sws z antharo nail hehe   znaczy sirPavel  na eurece

Nom zgadza się miałem fisty ale jest to totalna porażka chociaż bardzo fajna animacja jest :) Jedyne duale jakie mógłbym zalożyc dla SwS to SLS*Tsurugi, ale i tak Damascus rządzi :)
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

xs1nx

SWS semi-tank set up - DPA set , AoBA w/ health

SWS semi-dd set up - BW heavy set GS w/focus // Damascus w/focus

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

virion