Postac ktora lepsza - zajrzyj tuaaj ! :D a duzo sie dowiesz

Zaczęty przez ProXimo, Kwiecień 11, 2006, 08:15:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ktory lepszy ...?

Soccer
5 (8.1%)
PW
7 (11.3%)
SR
6 (9.7%)
TH
5 (8.1%)
HE
10 (16.1%)
Necro
16 (25.8%)
SK
6 (9.7%)
DA
7 (11.3%)

Głosów w sumie: 62

Głosowanie skończone: Kwiecień 11, 2006, 08:15:05 PM

ProXimo

Tak jak w temacie która postać jest najlepsza na pvp i na mass pvp i na siege :) .. prosze o uzasadnienie :] wiem ze jest duzo tematow na ten temat ale tutaj ze tak powiem stworzy sie ranking :P
Server: Lin2Hobby / DuneL2 / KittenKatKlub / Mobl2
Nick:ProXimoo / ProXimoPL  / ProXimo / ProXimo
Rasa:Human  / Dark Elf / Ork / Elf
Klasa:GLADIATOR / SHILLEN KINGHT /  Grand Khavatari / Silver Ranger
LvL:53+  / LvL:60 / LvL:76+ / LvL: 44:)

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Scroller

z tych wymienionych najlepiej na siege i mass pvp poradzi sobie HE i SR na 1v1 lepszy bedzie HE.

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Elvin

lol, żadna z podanych.....
nie wiem jak mogles zapomniec o najlepszej postaci w tej grze <foch>

P.s:
SE rlz & own all ;]

edit: hmm a jakby się już uprzeć i nie liczyć overpower SE to naturalnie AW, ale jego też nie ma... PW ? ^^

P.s2: Zapomniałeś tu dodać opcji "ta postać którą się umie grać"

Koni

Wyedytuj ładnie ankiete, ażeby znajdowała się w niej każda klasa (oprócz fighterow, czy jakiś wizardów :P)
Jak to zwykle bywa w takich grach nie ma postaci najlepszej. To zależ od gracza, czy ma skilla czy nie. Jak jest noob to dostanie po tylku od kolesie który z doświadczonym graczem niemiałby prawa wygrać. Nie należy się sugerować opiniami innych jak ta osoba uważa że postać jest najlepsza itp. zawsze znajdzie się większy bysiur :)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Ryltar

Najlepsza postac to EE bo rozwala 10 DD naraz i wytrymuje ostrzal od 10 SH z +9INT,zerku i empowerze.

A tak powaznie to ciezko wybrac raczej rozmyslam nad DA a SK.

Spike3d

lol fajna postać soccer, powinno być chyba sorcerer a według mnie to Necro

eSkel

Nie ma sword singera... a to peszek.. a wiec PW... no coz...

harnas

HE najlepszy w mass pvp i na siege... HE na full buffie wymiata i taka jest prawda.Ogólnie na siege królują łucznicy.NA mass pvp już nie jest tak różowo dla łuczników.Na zadymach daggerzy sobie nieźle radzą nukerzy zresztą też.NA zadymy lepszy dagger niż łucznik.
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Elvin

Imho na full buffie lepszy bedzie PR od HE ;D

I tak bądzmy szczerzy, na full buffie kazdy bedzie wymiatal i trudno go bedzie zdjąć. Mag moze dostac shock resist i pojedzie lucznika, lucznik dostanie mental shield i magic shield i tez sleep nie wejdzie O_O
( i prosze mi nie mowic ze lucznik ma wiekszy zasieg to zjedzie maga, uwielbiam ten argument, ale drogie dzieci moze czas wyjść za arenę... na pvp nie zawsze stoimy na tyle daleko by miec tego pierwszego hita :) )

Nie ma najlepszej postaci, kazdy moze pojechac kazdego, liczą się tylko umiejętnosci gracza (ja SE jechalem daggerow, gladiatora, bd i paru innych, raz nawet lucznika skosilem xD) wiec spieranie sie o to ktora profka najlepsza jest niestety totalnie bez sensu :p

Uwielbiam takie bezsensowne topici ^^

Pozdro ^^

stozek2

Moze i bez sensu ale zawsze mozna cos napisac  :P
wedlug mnie w tematach jak pvp mass pvp i siege ogolnie rzadza lucznicy i daggerzy ale na pvp sa tez mocni nukerzy lecz sa slabsi troche w mass i siege .....i tak w kolko  :D
Ale jak juz cos wybrac to HE lub SR potem ewentualnie PW lub TH
(full buffy  oczywiscie  :wink: )

ProXimo

Ok dzieki za wypowiedzi :]
A czy nie uwazacie ze destro to killer ale na wysokim lvl... poniewaz ma bardzo duzo hp wesmy pod uwage ze on moze nosic w przeciwieństwie do warlorda blunty, do tego jak na danym serwerze jest dostępne SA to robimy SA 25% heal i na 75 lvl powinien miec okolo 22k hp + 3k CP to jest spora sumka. Ale sa wady bo jest wolny  :(

te 22k Hp zawdziecza: Blunt (sa +25% heal) + nightmare + song of vitality(czy jakos tak) + Buff propheta + self buff :]

trudna decyzja kimm grac......
Server: Lin2Hobby / DuneL2 / KittenKatKlub / Mobl2
Nick:ProXimoo / ProXimoPL  / ProXimo / ProXimo
Rasa:Human  / Dark Elf / Ork / Elf
Klasa:GLADIATOR / SHILLEN KINGHT /  Grand Khavatari / Silver Ranger
LvL:53+  / LvL:60 / LvL:76+ / LvL: 44:)

Raiden

jeszcze jakby ten destro mial suba tyranta to by wymiatał....

Elvin

Uhm no nie wiem, ale wydaje mi sie ze 22k hp to duza przesada xD
Postac z taka iloscia zycia niszczyla by wszystko, watpie by 22k bylo realna do osiagniecia suma ;P ale niech sie moze jakis specjalista wypowie :p

Po nastepne, kazdy moze bys killerem ;P

Ryltar

To nei przesada z kumplem mielismy destroyerow w majestic i DS z SA health to na czysto mielismy 16k hp.

Koni

no 16k hp a 22k hp to jest roznica 6k hp :D

i ciekawe jakim sposobem te sety, buffy itp daja bonus 10k hp. niewiarygodne ...
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Harpir

a ja powiem tak... SH rzadzi:) jeśli mu tylko silence i sleep wejdzie:) i wtedy gra muzyka w rytmie huraganu :)

Ryltar

Cytata ja powiem tak... SH rzadzi:) jeśli mu tylko silence i sleep wejdzie:) i wtedy gra muzyka w rytmie huraganu Smile

Jak SK wyladuje LS to 2 minuty okladania SSami nikt nie wytrzyma :P

Koni

A jak stun od ls nie wiejdzie (co się zdaża nazbyt często) to już inna bajka :)
Your journey's never end