[EU]Problem z zapamietywaniem hasla w przycisku Graj

Zaczęty przez misiek22pl, Sierpień 29, 2013, 05:37:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek22pl

Jak w temacie, po formacie kompa wpisuje hasło w przycisku Graj ,  zaznaczam parafkę zapamiętaj mnie , jednak launcher 4 game nie zapamiętuje go i muszę cały czas wpisywać hasło przy każdym logowaniu .

MastJedi

Przynajmniej go nie zapomnisz...
Nigdy i nigdzie nie korzystałem z funkcji zapamiętywania hasła. I dzięki temu pamiętam do wszystkiego.
I nie straszny mi żaden format :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

misiek22pl

niestety nie pomogło :( Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

Cytat: MastJedi w Sierpień 30, 2013, 02:49:37 AM
Przynajmniej go nie zapomnisz...

tego hasła nie da się zapomnieć, a jest na tyle długie ze denerwuje wpisywanie go codziennie parę razy

MastJedi

Nie mam pojęcia gdzie Launcher zapisuje sobie Twoje hasło, ale zakładam, że na Twoim kompie, a nie na serwie. Sprawdź zatem czy masz uruchomioną funkcje zapisywania/zapamiętywania haseł i czy nie masz włączonego czyszczenia ciasteczek przy wyłączaniu kompa/przeglądarki.
Jak masz czyszczenie, to wejdź w ustawienia, znajdź swoje ciasteczko i dodaj je do wyjątków.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

misiek22pl

to chyba nie to skoro zapamiętuje podstawowe hasło a dodatkowego nie chce, dzieje się tak na wszystkich przeglądarkach internetowych