L2Evoke [IL OFF] Lowrate (5x) - Launching soon!

Zaczęty przez L2Evoke, Październik 06, 2013, 05:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

D3n

N4A niestety jest rozczarowaniem. Liczyłem na poważny klan, który mimo wszystko potrafi się zebrać, a tu... szkoda gadać. Willsona nie widuje już nawet w grze, kilka niedobitków może. Na chwilę obecną dobrze rokują:
- Purplehandgang
- Invocables (jak przekrecilem nazwe wybacz cie mi)

I to te klany beda decydowac o przyszlosci serwera, co do tempestów... no coz, to bardzo mili ludzie z bardzo duzym doswiadczeniem w l2 mysle ze powinni poczekac okolo miesiaca gdy reszta klanow ich podogania, ewentualnie odejsc w stylu, a nie odejsc tak jak banda smieci z Apocalypse rozrzucajac czitowane itemy na srodku giran.

Szeol

Zanim sie napisze wypadałoby wiedzieć coś w temacie. Ponoć Willson nie miał czasu na grę, nikt nie podjął tematu liderowania więc większość przeszła do Tempest.
PHG to klan dobrych farmerów, kiedy na Gludio 2 tygodnie temu walczyli ludzie w thecach oni mając ponad 1 pt w A nawet zapisani nie byli ;d Dobrze to wygląda VV, z 3-4 sety S już mają, dość troche broni ;d
Na Waszym miejscu nie chciałbym quita Tempestów bo to by pewnie oznaczało z -20% populacji. Każdy quit dużego klanu ciągnie za sobą niezwiązanych randomów.

D3n

Murtag

VV rośnie w siłę, prawdopodobnie już teraz stanowiłoby większe wyzwanie niż Apoc. Nic tylko czekać aż oddadzą wara i znowu coś zacznie się dziać.
Inne klany są raczej nadal w tyle, ale jakby połączyły siły, to kto wie, może mógłby się pojawić jakiś trzeci side.

Większa część N4A ponoć poszło na Lunę x5. Z tych którzy przeszli do Tempestów gra zaledwie kilka osób, reszta praktycznie nie zalogowała się od momentu dodania do klanu, albo zdążyła już wylecieć.

Yezo

Na lune poszło jedno party + paru driverów. A co z resztą to dunno
League of Legends

Szeol

Ale ja mam akurat nosa, bez kitu :D Przed startem evoke powiedziałem, że N4A szybko nie bedzie i że Jotek niedługo po starcie straci większość "starych" z eXi i sie nie pomyliłem ^^
Nie przewidziałem tylko takich klanów jak to VV bo gdyby nie oni to teraz chyba nie byłoby nadziei dla tego servera :P

Yezo

Sam się trochę zdziwiłem z ta Luną, ale wyszło jak wyszło i też tma wylądowałem. Bo po akcji z Apo  serwer stał sie nudny, pewnie do czasu no ale..
League of Legends

Szeol

To tylko i wyłącznie wina graczy. Każdy beczy że server nudny albo dead a nie widzi że to jego wina. Dlatego, że teraz każdy patrzy aby dojść do endgame a nie uczestniczyć aktywnie w pvp. Dlatego zawsze sobie szanowałem grę w GoDsach bo to byli ludzie, którzy nie specjalnie patrzyli czy ich ktoś dywani czy nie tylko cisnęli pvp jak najwcześniej sie dało bo zawsze były z tego profity. Gdybyśmy my mieli EQ VV to już dawno byśmy sie próbowali ciorać z Tempestami ale takie czasy :P Paradoks jest taki, że wielu dążąc do endgame'u do niego nie dochodzi bo nudzi sie farmą. Ot główny powód padania serverów

Noname1991

jak ktos mysli ze jest na eng game jest najklepsze pvp to jest w bledzie najlepsze pvp jest zanim pojawia sie pierwsze s bronie ... kiedys w l2 fajnie bylo bez sprzetu i chuj wie jakiego lvl kazdy gral jak umial a teraz kazdy tylko lvl wjebac set a tts bizu bron s i super ... potem ze l2 jest nudne jak ma kurwa nie byc jak ludzie zamiast pvp wola latac i farmic farmic farmic jebani farmerzy ...

ShamaU

Szeol nie musiałęm "wiedzieć" zeby wiedziec jak było. VV to ci z aerith(potem macfarm).

D3n

W jotkach graja chyba wszyscy ktorzy grali od poczatku :)

Szeol

Cytat: D3n w Grudzień 10, 2013, 12:51:08 PM
W jotkach graja chyba wszyscy ktorzy grali od poczatku :)
Widziałem o wiele więcej nicków zapowiadających grę niż widuje teraz ig. Do tego, z tego co mówił lol Exe zostały 2 deski czyli było więcej (jeśli on dostał SSa to już naprawdę nie było komu dać :D). U Jotka więcej jak 20 tych samych nicków nie widuję.

Yezo

Racja Szeol do poczatku serwera to tylko my jako n4a się biliśmy z temepstami, a reszta wolała spokojnie farmić. Takie Urlici to nawet mając suby high levelowe dalej nie odpowiadały na wojne. Nie wiem jak teraz, ale nie ma co sie dziwić, że po prostu sie to znudziło.
League of Legends

D3n

Zaczyna się robić bardzo ciekawie, VaeVictis nawiązało sojusz z PurpleHandami i to oni będa w mojej opini bardzo groźni własnie dla tempestów, których liczba w dalszym ciągu pozostawia wiele do życzenia. Zapraszam do gry :P.

Szeol

Z pozycji randoma nawet spoko pvp choć widać, że im jeszcze brakuje, chociaż jeden wjazd (pod vortem) był całkiem na styku ale to chyba dlatego, że troche Tempestów na afku było :D Na moje oko jeden klan do tego ally (np takie NN z którego ponoć ludzie quitują bo nie ma co robić (logika :D )) i byłoby git. Najważniejsze dla tych klanów to IMO nie dać zdominować Oly Tempestom chociaż to mało prawdopodobne :D Aby przynajmniej mieli valora na valorze to już bedzie lepiej ;d

PepsiQQ

A prawda jest taka, że zlokobowcy czy c4jowcy będą i tak do końca trzymać serwer, aż już enemy przestanie w ogóle próbować - quit.

Także nie polecam bycia po przeciwnej stronie, po prostu ludzie w Tempeście to ex geno itd. top players 4 top clams i jakieś polaczki ich nie przeskoczą, chociażby się trampoliną posługiwali.

Tabulator

na rpg x3 prawie dorównywali ruskiemu zergowi ze zrangerami etc .. a te małe wojenki Tempest vs theBlackDragon vs byłe OOWW vs TFD na eu serverach to żeby było sie z  kim bić. Te wszystkie klany to jedno wielkie community i kumple, które zbk jak bedzie trzeba zbierze w całość.

Szeol

Tych top players of top clams tam teraz kilkunastu + paru dobrych graczy pozbieranych w między czasie + jakiś meat shield. Na teraz to wystarczy, dalej nie wiem, zwłaszcza że paru chyba sie już znudziło. Problem jest taki, ze kto troche sfarmi postać, przegra 2x i quituje "bo sie nie da". Za kilkanaście dni te wszystkie lol klany będą miały paru hero, nie ma siły więc chociaż, jak pomyślą, to będą na tych valorach biegać, zergiem daliby radę. Najgorsze co można zrobić to iść im za meat shield (CS wczoraj). W zasadzie to od tych klanów jak PHB, VV, NN, GW, UK zależy czy ten server postoi czy po kolejnym rozdaniu hero będzie "po ptokach". Na razie skłaniam się ku temu drugiemu, wygrywa opcja "zmieniamy server bo sie nie da".

maxtorek

A ja myslalem ze quituje sie z serwera kiedy jestes top klanem i 90% serwera dropi wary i stoi pod gk bojac sie wyjsc w jakiekolwiek miejsce bo wiedza co, ze dostana wpierdol. Po 2-3 tyg robi sie to nudne i wtedy sie zazwyczaj quituje. Ci co przegrywaja pvp i quituja  to zwykle frajerstwo bez zadnych ambicji ani woli walki.

PepsiQQ

dorosnij czlowieku ... to tak jakby walczyk wykalaczka z czolgiem.

D3n

Wierz mi, ze przy liczebnosci tempestow a PH i VV rywalizacja i zwyciestwo - jest mozliwa.

Stoned

xDawid

ja tam gram i nie narzekam :) powoli bo powoli ale idzie i rynek rozwiniety dobrze :)

Szeol

Na dzień dzisiejszy jest bardzo dobrze ale jest ryzyko bo nie wiadomo jak zareagują ludzie kiedy w nowy rok Tempesty będą miały 25+ hero a reszta 1-3 :)

theone1993

Już tempeści nie są tak silni, PHG i inne klany już się ładnie z nimi biją ;) Zapraszam !