Sam nie wiem gdzie szukać problemu..

Zaczęty przez Starosta, Grudzień 09, 2013, 10:29:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Starosta

Witam,

moim problemem są lagi i ściny w L2, co jest z teoretycznej strony po prostu niemożliwe.
Dlaczego ? Już mówię, licząc że wpadniecie na pomysł, który mi pomoże.
Dodam, że Laptop świeżo po formatowaniu,gdy jestem na dualboxie, temperatura nie przekracza 50 stopni na każdym podzespole.
Sprzęt :
Windows 7 HP 64
Intel Core I7-3610QM 2,3GHZ
12 GB Ram
Ge Force GT 630M
Internet Netia 2MB/S bądź w akademiku ponad 40MB/S, w obu miejscach takie same ścinki.
Jakieś pomysły co może być problemem?  Wszystkie najnowsze sterowniki zainstalowane.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

skrzydlaty

Odpowiedź prista jak budowa cepa. To laptop nie komputer i tyle w temacie.
Co z tego że masz i7 skoro grafika jakaś blelelele.
Jakie masz ustawienia graficzne, moze za wysoko podniosłeś poprzeczke. I najważniejsze czy owe scinki to tylko lag czy tez wlasnie wina Twojego kompa ups przepraszam sraptopa bo to dwie różne rzeczy.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

venzer

L2 na takim kompie powinna śmigać aż miło sam gram na o wiele gorszym PC-cie i jest ok wina raczej leży w połączeniu internetowym

Grande

Cytat: skrzydlaty w Grudzień 10, 2013, 03:07:43 PM
Odpowiedź prista jak budowa cepa. To laptop nie komputer i tyle w temacie.
Co z tego że masz i7 skoro grafika jakaś blelelele.
Jakie masz ustawienia graficzne, moze za wysoko podniosłeś poprzeczke. I najważniejsze czy owe scinki to tylko lag czy tez wlasnie wina Twojego kompa ups przepraszam sraptopa bo to dwie różne rzeczy.
Jakiś czas temu z ciekawości odpaliłem l2 na lapku który crysisy i inne bfy ciągnie na ultra hd i jeszcze ma spory zapas mocy a l2 cięło tak że było prawie nie grywalne. Więc jak ktoś się uprze to i na laptopie da się grać. Jedyny problem jaki tutaj istnieje to zabytkowy silnik graficzny l2.