Gdzie EXP na 30 lvl

Zaczęty przez RoxyFox, Kwiecień 23, 2006, 09:59:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RoxyFox

Gdzie najlepiej expić na 31 lvl ? Jestem Rogue.

WOD

Egzecution Ground / ew. Pocztaki DV na wyrmach .

Ale i tak dluge se nie pocwiczysz bo zaraz 35 lvl i quest na 2 profesje  ( OD TEGO CZASU ZACZNIESZ PSZEKLINAC CO RANO NA TYCH CO TE GRE ZROBILI) Uwierz mi bedziesh  :bag:  :wink:

GlooM

imo 31 lv to zaleznie od equipu jaki posiadasz - Wasteland lub okolice Oren bo na EG przewaznie jest zbyt tloczno...

eSkel

Ant Nest do 34 lv nastepnie plains of the lizardmans (na mapie pod oren).

Yoker

Szkoda tylko, że nie zapytaliście z czym expi... Jako rouge może albo z daggerem albo łukiem. Jeśli z łukiem to porada WODa jest zupełnie nieużyteczna, zarówno Wyrm jak i ghoul mają ressist archery (wprawdzie ghoul nie aż tak pokaźne, ale ma). eSkel trafił w sedno. Lizardmany są ok. Szczególnie szybko xp leci jak spotkasz grupkę 4 lizarmanów.

RoxyFox

Juz mnie jakis koles doexpil i mam 41 lvl. :D

Jestem Hawkeyem i chodze do ct 1. Zawsze mam najlepsze eq jakie moge nosić (bez enchantowania) A wlasnie tak zeby nie robic nowego tematu - oplca sie enchantowac bron C Grade ?

GlooM

Cytat: YokerSzkoda tylko, że nie zapytaliście z czym expi... Jako rouge może albo z daggerem albo łukiem.
szczerze to tak jak podalem xpie zawsze niezaleznie od tego jakim charem...

@ RoxyFox
CT lv1 to srednie miejsce do xpienia HE

RoxyFox

Cytat: GlooMCT lv1 to srednie miejsce do xpienia HE

To gdzie jest niby lepiej ? Ja zawsze wole waliś w dobre stwory nawet jak mam stracić troche życia. Tak jest fajniej i szybciej to EXPo rośnie. Najlepiej jeszcze jakiś team i jazda  8)

eSkel

Cemetery lepiej :P Moby w CT maja albo resist archery albo 2,3x wiecej hp. Dobre miejsce dla magow imo :P

Yoker

HE też może tam namiatać. Pamiętajmy tylko żeby nie tykać golemów (strzelamy z poza sali) - oczka mają archery weak point więc leci szybko exp. Ale nie tykać golemów. A jak już idzie to powiedz do kogoś żeby pomógł i tyle...

Archer

Co do Enchantowania, to według mnie zależy od ciebie czy na 52 od razu będziesz mieć bron b. Jeśli tak, możesz sobie darować i zbierać kasę na enchanty b. Jeśli nie będziesz miał broni b na 52 radżę i to bardzo zainwestować. Nie dość, że większy dmg, łatwiejsze expienie oraz potem będziesz mógł sprzedać znacznie drożej broni, co ci da dodatkowa kasę. Albo masz trzecią możliwość, masz kasę, sprzęt i możesz się bawić w robienie +10 broni c oraz sprzedawanie za grube miln.
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."