Najładniejsza rasa :P

Zaczęty przez RoxyFox, Kwiecień 26, 2006, 07:44:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Która rasa jest naj³adniejsza ?

Ludzie
16 (15%)
Elfy
31 (29%)
Mroczne Elfy
48 (44.9%)
Orki
8 (7.5%)
Krasnoludy
4 (3.7%)

Głosów w sumie: 106

Głosowanie skończone: Kwiecień 26, 2006, 07:44:55 AM

Skrzat

Cytat: ainaarwena gdyby elfki byly bardziej odsloniete to bylyby naprawde super :D

zainstaluj se c1 i wgraj NUDE PATCH to zobaczysz ze lepiej jest jak elfki sa zasloniete... cyckow to prawie nie widac, a w dodatku nie golą sie na buzi... ech :/ najlepsze cyce - DE, najlepsze nogi - LE, najlepsze - Human :]
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Cyceron

Cytat: Skrzatnajlepsze - Human :]
najlepiej fighterki ;p mają nalepsze tyłeczki i w ogóle, przecież jak są za duże cyce to też nie jest smaczne :/ a human fighterki są w sam raz mniam :P

Skrzat

no ma sie rozumiec ze fighterki
Skrzat to faja....

stozek2

ludzie rzadza a fighterki ludzkie to w ogóle the best bo DE troche przesadzone sa.... :P

Empyrium

Baterie mrocznej elficy ownują wszystko  :P

Harpir

u mnie na serverze mamy do wyboru 3 patche niezbedne do uruchomienia. normal z ubraniami; bielizna nie musze tlumaczyć; i nagie:) a mamy c4. i do dzis pamietam jak sie sporo graczy ślinilo jak przez rynek w gludio biegaly całkowicie rozebrane 4 dark elven female. faceci grajacy u nas posciagali nagą wersje patcha:) a tak w ogóle to DE Feamle najbardziej zabojczo wyglada w sukni slubnej:) po prostu mrauu... a jak kiedys do sklepu wbiegla naga krasnoludka to powiedzialem boze dziecko zasloń sie... na prawde krasnoludki zakrawają na pedofilie...
tak więc Kobieta Mrocznych Elfow Rządzi!!!

Cyceron

Może i tak, ale mi ona bardziej pasuje tylko do łóżeczka, a ludzka fighterka na all ^^' ją też chętnie bym widział w sukni ślubnej :P

Ryltar

Z facetow to mi sie najbardziej podobna DE i Krasnolud(swiety mikolaj:P) a co do babek:
-DE zdzira
-Elfka barbi
-Dwarfka dzieciak
-Orczyca w sumie moga byc
-Human fighter lezba
-Human mistic moze byc ^^

Harpir

a tam zdzira. wlasnie ze ona jest najlepsza. odwazna i się lansuje;) a tu zaraz zdzira. Dark elven Female rządzi  :D

Cyceron

DE wygląda jak by lubiła ekm i to pokazywała.
Orczyca to tylko płakać.
LE barbi? A tam i tak może być.
Human Fighterka Lezba? No i dobrze ;p piękna lezba, niech przyprowadzi koleżanki :D
Dwarfka jak dziecka i tu już naciera się pedofilia.

Ryltar

CytatHuman Fighterka Lezba? No i dobrze ;p piękna lezba, niech przyprowadzi koleżanki Very Happy

To sobie wyobraz taka scene:
Masz dziewczyne a wlasciwie miales.Okazuje sie ze jechala na dwa fronty gdy chodzila z toba po czasie sie dowiedziales prawdy.Twoja byla dziewczyna chodzi z twoja siora.

Cos wymysle to dodam jeszcze takie sceny :P

mystek

DE fighterka taka "w sam raz na raz" ale ogólnie oddałem na nią głos  :D

Skrzat

meskie szowinistyczne swinie, jestescie tak prostoliniowi ze plakac sie chce, nie liczy sie dla was inteligencja? serce?
Skrzat to faja....

Cyceron

Ryltar troche mnie zgieło :/ dobrze, że moja siostra jes w miare normalna i nie ogląda się ani za dziewczynami ani za chłopakami ;p więc mi to nie grozi.

Skrzat masz całkowitą rację.. tak mi wstyd za siebie  :oops: .. ale zważ, że seks to nieodłączna część życia, związku zresztą też, bo jak ci dziewczyna nie da to co masz użyć do tego ręki? Pójdziesz się póścić z jakąś..
Inteligencja - HeE? Gdyby miała to by mi dała.
Serce - Już dawno straciłem.

A chooj głosuje na ludzi :P

Dymek69

http://washii.fm.interia.pl/Shot00034.jpg

:D Nie ma to jak kraś i pełna temperamentu Dark elfka :P
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Ryltar

Cytatdziewczyna nie da to co masz użyć do tego ręki?

Nie zajebac jej z dyni i na chama.Kochasz to poczekasz...

Cytatże seks to nieodłączna część życia

Ale nie cale zycie...

CytatNie ma to jak kraś i pełna temperamentu Dark elfka

Ona leci tylko na kase :P

A co do tekstu typu "Nie liczy sie wyglad tylko wnetrze" to jak to ktos kiedys powiedzial tak gadaja brzydcy.Masz kase,jestes ladny i masz zarabiste ciuchy to masz panienki.Dlatego kocham siebie jaki jestem wbite w jakies nowe ciuchy i inne duperele(tyle co raz na rok sobie cos kupie lub jakies kosmetyki) a tak to cala kasa idzie na bilard lub kina z kumplami ^^

I tak wiekszosc pod pytaniem "Najladniejsza Rasa" pojmuje:"Nejlepsza dupa/fiut z danej rasy".

Cyceron

Cytat: Ryltar
Cytat
dziewczyna nie da to co masz użyć do tego ręki?   

Nie -_-' jej z dyni i na chama.Kochasz to poczekasz...
Tempe rozumowanie słabych ludzi.. Trzeba korzystać z życia, a ja napewno nie będę czekał, one wszystkie robią co im się żywnie podoba, fakt faktem trafiają się wyjątki miłosne, a większość to takie pogromczynie uczuć, już prędzej mężczyna zapłonie uczuciami niż kobieta (a mówi się, że mężczyźni tylko o jednym). Zresztą każdy robi co uważa.

Cytat: Ryltar
Cytatże seks to nieodłączna część życia

Ale nie cale zycie...
A gdzie ja napisałem, że całe życie ;] , poprostu rozrywka życiowa.

CytatOna leci tylko na kase Razz
Jak to Dark Elfki wszystkie na kasibe.. I duży sprzęt..

em

krasnalki moga byc, jezeli maja ponad 15 lat ;) bo od 15 juz prokurator nie grozi :D
em powrócił na forum ;D

Cyceron

Cytat: emkrasnalki moga byc, jezeli maja ponad 15 lat Wink bo od 15 juz prokurator nie grozi Very Happy

Hmm... no tak w sumie masz racje, ale rozkmiń na twój łeb w grze ile te krasnalki mają lat? Ja sie boje zastanawiać nad tym...

Harpir

ja bym stawiał ze około 50 lat po wtedy krasnale sa pelnoletnie. a dokładniej jak im broda do pasa sięga:)

Koni

Ciekawe jakby wyglądała jednoznaczna sytuacja Ork z krasnalką  :o
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

em

ork z karasnuludka :) to wygladalo by napewno smiesznie :D
em powrócił na forum ;D

CzaRi

Hehe to bylo by warte obejrzenia Fuzja dwarfa z orkiem OMG niezly hardkor :D:D ...dziwnie by to wygladalo

P.S. DE Elfy Rlz ^^
...:::A kto dołki kopie ten się grabaż nazywa:::...

...:::Server:::...

...:::L2 Paradise:::...

Harpir

wygladało by to jak odmózdzony ziezlonoskóry dres z prawie pełnoletnią dziewczynką nad ktorą prokurator jeszcze jest.

eSkel

Wy to macie wyobraznie O.o Jak widze co ta gra z wami robi to chce mi sie przestac w nia grac ;P