[L2off] L2DEX Arion - H5 x5 - 05.04.2014

Zaczęty przez Dexter69, Luty 24, 2014, 10:58:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

verder

NightBird

1. quest
2. kot ktory stoi w kazdym miescie kolo gk
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Nuncjusz

SwS szuka CP zgrane stabilne emocjonalnie  pm lunu   w grze   lub podać kontakt na priw na forum

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Rimeti

Cytat: d366 w Kwiecień 06, 2014, 02:18:30 PM
dobry server http://i.imgur.com/U39lXB7.png  :afro:

Daj screena z tego jak botujesz.
bo takie screeny mozna miec z wielu serverow. a tak na prawde l2walker nie chodzi.

kHRYSTAL

kto do ch jeszcze korzysta z walkera w 2014?;dddd

Asgota

Odpowiedz Dexa na prośbę o zabezpieczenie oraz na screen który im wysłałem:

We always check its even fake or just interface enabled . Even a bot pass its banned after few minutes

d366

Cytat: tomarow w Kwiecień 06, 2014, 10:13:29 PM
Odpowiedz Dexa na prośbę o zabezpieczenie oraz na screen który im wysłałem:

We always check its even fake or just interface enabled . Even a bot pass its banned after few minutes

No wydaje mi się że jeszcze lepiej dla mnie jeżeli tak myślą  :D

PS. Możesz im natomiast napisać że nie muszą się martwić bo jak na razie nie jest to publicznie udostępnione.  :P

Asgota

nie wiem... granie na bocie dla mnie jest debilne, żadnej przyjemności z gry bo to jakiś program za nas "gra".

Ale kto co lubi...

Jedno jest pewne, jak znajdą tą dziurę jeżeli ona faktycznie jest, to ją załatają.

PS. Dex tutaj ma chyba chu** do gadania głównie łapę nad tym trzyma Lineage.ru, a PlayDefo chyba jest tylko na screenie startowym... Jak na razie z Dexa to widziałem tylko GMów, do tego odpowiadali tylko na pytania graczy etc...

Jeżeli chodzi o moje zdania server godny polecenia, można fajnie sobie pograć, a boty były, są i będą...

Nuncjusz

sws 74 lvl lf cp  najlepiej Archer / Mage / Dager  prime 17 - 1     

pm w grze lunu lub zostawić mejla

Fazik

Czy są jakieś polskie klany, które nie kładą nacisku na Nolife mode? i normalną gre z CP/lub bez?
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD

smerf2803

Cytat: Fazik w Kwiecień 09, 2014, 01:32:10 PM
Czy są jakieś polskie klany, które nie kładą nacisku na Nolife mode? i normalną gre z CP/lub bez?
podbijam ,looking for luzny gejming

Nuncjusz

Cytat: smerf2803 w Kwiecień 09, 2014, 09:37:40 PM
Cytat: Fazik w Kwiecień 09, 2014, 01:32:10 PM
podbijam ,looking for luzny gejming

widziałem coś takiego jak darkside  trochę obciach ale lepszego pve klanu  nie znajdziesz  xd

SWS  77 lvl LF CP  pw w grze na LuNu

xLx

Nuncjusz

Cytat: xLx w Kwiecień 12, 2014, 06:35:16 PM
kiedy bedzie dzialal na tym serwie autoloot?

mi tam nie przeszkadza że nie ma jak dla mnie wprowadzać nie muszą  :P to normalne dla kogoś kto grał na offie  tak powinno być  daje to możliwości do full aktywnego pt  a nie bd i sws na boxie czy wc a tak  to all muszą być aktywni :)  I kolejne możliwości do zabawy nie zbierasz nie masz albo za późno zbierasz to ci ktoś może podwędzić full drop  takie jest l2  .

Nerox

Gram aktualnie na dragonie na tarantuli i zastanawiam się czy nie przeniesc sie na dexa.
Jakie ma plusy ten serwer? Poza low rate?
HiHoLetsGo !

omgrotflman

Cytat: Nerox w Kwiecień 14, 2014, 10:12:53 AM
Jakie ma plusy ten serwer? Poza low rate?

9k online w godzinach szczytu bez lagów, dc i podobnych.

kHRYSTAL

kHRYSTAL

skoro sie tak upieracie ze to off, to nie moze miec 9k bo off wyciaga max 5k, jak napisza na stronie 15k to tez uwierzycie?

UgliBiBagli

Cytat: kHRYSTAL w Kwiecień 15, 2014, 11:15:33 PM
skoro sie tak upieracie ze to off, to nie moze miec 9k bo off wyciaga max 5k, jak napisza na stronie 15k to tez uwierzycie?

do 100k rozpędza się w 3.5sec i pali 2k na kilometr
QQ

pisQosz

www.lineage.ru   macie online tutaj ;)

Zawsze kolo 7-8k wiadomo boxy i shopy to z 2k xD

Nerox

Akurat ja lagi mam, bo mam internet z czasow kamienia łupanego 512 kb/s :D
HiHoLetsGo !