PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!1

Zaczęty przez ziomekpl, Kwiecień 28, 2006, 07:23:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziomekpl

Aaquilae

Najlepiej łuk albo laske  :|  Ileż może być jeszcze takich głupawych postów
ziomek , szukanie nie boli  :x

ziomekpl

CHODZI MI O DARK AVENGER!!!!!!!!!!!!!

Archer

Dajcie temu chłopakowi bana, albo zmieńcie NIK na głupek. Mało kiedy widzi się takiego debila, człowieku wejdź łaskawie w rasy ludzie i poszukaj. JAK MOŻNA BYĆ TAKIM DEBILEM!!!! stary jak ty sobie w życiu radzisz.
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

ziomekpl

PROSZE POWIEDZ!!
NIEKTORZY MOWIOM ZE SZTYLET A NIEKTORZY ZE MIECZ.CO WYBRAC?????????

Pred

Czego sie dziwicie?
Przeciez jego nick wskazuje ze nie umie uzyc opcji szukaj. :P

PS. DA to wysmienity lucznik, kazdy o tym wie...

UrShak

Jabym mu w ogole nie odpowiadal , dal bana chocby za glupi nick :P I w ogole precz z tego forum !
Dziecko neostrady  :|

Paniol

co wy gadacie dark wali super z piesci hity po 1000 xD lol xD

Koni

Ale ziomek chodzi po osiedlu w dresie, z baseballem na barku i kosą w skarpecie. Kompa przypadkowo znalazł u pewnego żula, u którego właśnie kończył 4 butelkę bimbru :) A o l2 słyszał od Heńka spod dworca  :wink:
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Harpir

ehhh.. STOP DZIECIOM NEOSTRADY(caps zamierzony) da walczy mieczem dzieciaku. tylko i wylącznie. no chyba ze wolisz DA-baletnice to on walczy nogami i ucieka przed wszystkimi. mam nadzieje ze glupota nie jest zaraźliwa...

Aaquilae

Cytatda walczy mieczem dzieciaku. tylko i wylącznie.
No , ja bym proponował blunta bo wiekszego acca daje , chyba ze jestes Chuckiem to wtedy kazdego nawet laską zjedziesz

primabolan

Cytat: ArcherDajcie temu chłopakowi bana, albo zmieńcie NIK na głupek
jestem za...
Ziomek sie zarejestrowal chyba po to by"produjowac wiecej agresji"<- na poczatku usmialem sie po pachy ale w sumie pozniej mi sie zrobilo tego YNTELYGĘTNĘGO ziomka żal...Przeciez tyle tematow i tyle postow bylo na temat DA...EHhhh ten kto Ci mowil ze DA uzywa sztyletow to chyba od Ciebie z osiedla czyt.klan ... Poczytaj a pozniej zadawaj pytania...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />