ZDOBY KASE

Zaczęty przez ziomekpl, Kwiecień 28, 2006, 12:29:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Archer

Ależ wy ludzie się znacie, widać że wynieśli masę wiedzy z l2. Jedyny sposób na kasę, to zabijanie mobów albo handel no proszę teraz wy nie zachowujcie się jak ziomek. Chłopak przyszedł tu się czegoś dowiedzieć, ziomek oprócz zabijania potworków i handlu możesz mieć kasę z questów. Są przerużne questy, dam 2 przykłady Grim Collector albo Wishing Potion. To tylko 2 jest ich tona, są także na przedmioty które możesz sprzedać. Niestety na prywatnych serwerach grają ludzie odmużdźeni, którzy poza zabijaniem mobów nie widza innego sposobu na kasę. Pograli by na reitach 1x ciekawe czy też by tak gadali. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz.
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

Cyceron

:rotfl:  znalazł się zbawiciel  :rotfl:
N/C
Po co mówisz mu coś co jest oczywiste?

PS. jesteś okrutny popsułeś mi zabawe :(

Archer

Wiem że jestem okrutny, świat też jest okrutny a jednak na nim żyjesz i wytrzymujesz te okrucieństwa. Ja miły dla nikogo nie jestem i nie będę, takie żarty to se możesz ...... nigdy nie wiadomo co jest prawdą a co fikcją pamiętaj o tym.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

Harpir

masz racje. a o questach zapomnialem. tak private servers mnie odmuzdzaja. kiedys jak gralem na x3 to robilem kazdego questa:) u Dark elfow sa fajne questy na kase na poczatku:) zabij grzyby, orkmi i inne pasci:)

~Armagedon~

mam chec wszystkim ktorzy nabieraja tego czlowieka dac bana... -.-
ludzie sa zbyt wredni zeby zyc -.-

Archer

Co prawda to prawda, questy sa wypasione a jak umilają grę, żeby się nie nudziła. Ale mimo to żyją, dlatego sposób na to jest jeden, żyj sam dla siebie.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

Harpir

zgadzam sie:) ale jak sie nie ma czasu i szuka sie tylko szybkiej rozrywki to hi rate priv servers są jak znalazł. a ci ktorzy chca poznac to gre naprawde to najlepszym dla nich miejscem jest global:)

An4rKy

Cytat: Harpirszuka sie tylko szybkiej rozrywki to hi rate priv servers są jak znalazł.

jak nie szukam szybkiej rozrywki tylko taniej rozrywki :P
a i do tego ze zeby poznac ta gre trzeba isc na global tez sie nei zgadzam
bo czymze rozni sie prywatny serwer low rate, bez donatow od globala?

zaraz mnie zlinczuja, ale to jest moje zdanie a kase w ten sposob zaoszczedzona przeznacze na inna rozrywke ktora tez nie jest tania ale duzo przyjemniejsza - kobiete :P:P:P
-=An4rKy @ TheAbyss=-

~Armagedon~

z ta ostatnia wypowiedzia sie w 100% zgadzam ^___^

Archer

Dobre każdy woli co innego, chodź się z tobą zgodzę na kobietę ważna rzecz ale można dawać na to i na to nigdy niema ze nie.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.

Harpir

no tak:) pod naplywem argumentów muszę sie poddac i przyznać racje. w miare tania rozrywka to to napewno jest. no i pieniądze najlepiej przeznaczać na kobiete. chociaz to ryzykowna inwestycja ;)

Koni

Jak nie dajesz rady przy bramie to weź do pomocy kilku twoich kolegów z osiedla, weźcie broń klasy pole bo najlepiej działa na wymiona mulatów. Jak masz miecz (jak nie masz to kup sword of revolution i zrob na +1) to podejdz do guarda w bramie gludio (Bathis) i uzyj power strikea- wypada z niego zbroja chaosu+3, Sword of dark Niger i Boots of White Nyga.

Dobra koniec zartów - dla kasy najlepiej zrób krasnoluda. Craftera albo spoilera - ten pierwszy tworzy przedmioty z recept i matsow, a drugi z poległow przeciwników "wyciąga" specjalnym skillem itemy lub matsy.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

An4rKy

Cytat: Harpirchociaz to ryzykowna inwestycja
rydzyk fizyk ehm ryzyk fizyk  :D

ale zazwyczaj im wieksze ryzyko tym wieksze korzysci  :twisted:  :angel:
-=An4rKy @ TheAbyss=-

Harpir

no tak ale bedąc pesymista moge stwierdzic że takze wieksze ryzyko utraty kapitału lub wtopienia pieniedzy w bloto... najlepiej posiadac szeroki portfel inwestycyjny aby w razie niepowodzenia jednej inwestycji gladko zrobic transfer do kolejnej:) tak samo z L2. najlepiej mieć pare postaci(np pare krasnali) przyrost kasy wiekszy bo zawsze mozna ją gładko przetransferować;)

yeti

Valvox

ziomek mozesz jeszcze za to ze pujdziesz na party brac pieniadze(najlepiej przed tym zwiekszyc sobie lvl). albo jak wypadaja rzeczy na tym serwie na ktorym grasz zabrac w party jakis slabych typkow np do toi najpierw walczysz z nimi puzniej odlaczasz sie z deczka od grupy caly czas patrzac co robia i czekac az ich mobki zabija, a ty wtedy zabierarz to co z nich wypadnie. perfidne ale coz :wink:

no albo se zrob krasnala. :)
<<<everlast>>>

Valvox

aha jak wybieraz ta taktyke zeidziesz do toi z slabczymi typkami itd najlepiej byc spelsingerem bo zucasz na typkow sleepa i czekasz az ich moby kill
<<<everlast>>>

Lasgo87

macie jakies stronki z quesanmi albo znacie jakies questy bo na stronkach ciezko znalexc takie 30,40+ moze znacie jakies fajne  :poklony:

Użytkownik zbanowany

pseudo

OMG jak mozna chlopaka tak w ch... walic coza wiesniaki :(

renifer111

ziomek jestes bardzo bystry...

Beatronix

mam taką porade dla was, zajrzyjcie jeszce raz na 2 pierwsze strony tego tematu :)

Pred

Ufff... jak sie ciesze, ze nie lolowalem sobie z Ziomka... ;)

kamilxp

bonco_pl

Beatonix pokaz mi w regulaminie lub byle czym ze niewolno robic sobie jaj z noobiego :D

Btw:Dałes mi juz 3 ostrzezenie w sumie za nic chyba mnie lubisz :D Nie dałes ostrzezenie kazdemu kto robil to co ja :P

Beatronix

dałem każdemu, komu sie należało a na ostrzeżenie nie trzeba miec regulaminu, jestem super-modem? jestem, kto jest wyżej? saladin tylko, więc skoro uwazam że za takie zeczy trzeba ostrzeżenie to daje, sal może je bez trudnosi pokasować jezeli uzna to za stosowne (btw. dałem ostrzeżenie za kazdy post robiacy sobie jaja z noobiego, a że ty miałes trzy to cóż...)