początkujący gracz lvl 38 potrzebuje pomocy

Zaczęty przez dzynek, Czerwiec 23, 2014, 11:37:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dzynek

siema , od pewnego czasu gram w lineage 2 , lvl mam chyba mały bo nie wiem jaki jest maksymalny ale ten nabiłem bardzo szybko , btw moje pytanie brzmi : jak zacząłem gre dostałem łuk z którego korzystam do tej pory , ponieważ innego nie moge wydropić ani kupić , gdy idę do weapon shop i kupuje łuk za 50 adena  to nie mam go w ekwipunku a kasa z konta znika czemu ? drugie pytanie brzmi , ten quest na tego hatlinga jest dlugi ? i gdzie najlepiej zbierać te części ? bo na AH to za drogo jest . pozdrawiam

MastJedi

za 50 adena to PRZYMIERZASZ łuk. żadna broń w sklepie - nawet najniższy grade nie kosztuje 50 adena :)
Mkasymalkny lvl w zalezności od kroniki na której grasz - 75 albo 80 albo 85 albo 99.
Co do testu na hatchlinga - robiłem go dawno a dużo się zadań pozmieniało, więc nie wiem.
Ale - dasz rade.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

dzynek

Cytat: MastJedi w Czerwiec 23, 2014, 12:40:33 PM
za 50 adena to PRZYMIERZASZ łuk. żadna broń w sklepie - nawet najniższy grade nie kosztuje 50 adena :)
Mkasymalkny lvl w zalezności od kroniki na której grasz - 75 albo 80 albo 85 albo 99.
Co do testu na hatchlinga - robiłem go dawno a dużo się zadań pozmieniało, więc nie wiem.
Ale - dasz rade.

Pozdrawiam

thx za odpowiedz , a mogłbyś powiedzieć mi skąd wziąć inny łuk oprócz z AH ? bo tak najtańszy kosztuje 2kk

MastJedi

Ciężko cokolwiek doradzić, jeśli nie powiedziałeś na jakiej kronice i serwerze grasz...

Pozdrawiam
PS. Na najnowszych kronikach sprzęt podstawowy (do 85 lvla) masz za darmo... Przynajmniej na serwerach NCWest.
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;