Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matahari

Jest jakieś przyszłe mage CP na GK albo chętni? bo jak nie to musze zorganizować(jest pewny sws i jeden mag). Póki co będę szukal Polaków jak się nie uda to nawet eng speaking rosjanami nie pogardze. Prime time na razie nie bedzie jakoś wymagany bo trzeba wbijac lvl-e. PM na forum.

roli

U nas na ts siedzą ludzie z poza klanu, także zapraszamy wszystkich.
russek szkoda, że wcześniej nic nie mówiłeś to ja bym nie robił klanu ;D

CostaBB

ktoś mi wytłumaczy jak zrobić przelew na ten serwer by zacząć grać? I czy jest możliwość zapłacenia kartą bo nie mam paypala.

roli

Cytat: CostaBB w Grudzień 04, 2014, 03:30:48 PM
ktoś mi wytłumaczy jak zrobić przelew na ten serwer by zacząć grać? I czy jest możliwość zapłacenia kartą bo nie mam paypala.
Prezentacja różnych metod płatności na Classic ru
Metoda 3 znowu dostępna.

Matahari

Jest mozliwość zalożenia osobnego działu dla tego serwera(przynajmniej dla GK)?

Vraghor

klan jest lvl1, faktycznie jest wiecej osob chetnych niz slotow w klanie ale jak uzbieramy kase to bedzie lvl2, na 3lvl trzeba farmic moby w crumie wiec jeszcze troche potrwa zanim zrobi ktokolwiek lvl3 klanu.
Jak ktos gra to zapraszamy - ts dla polakow na GK jest (40 slotow ale zawsze mozna zwiekszyc) - jak ktos chetny to pm mnie albo roliego albo kaczora to podamy adres tsa i haslo - nie trzeba byc w klanie zeby siedziec z nami na ts i razem grac czy szukac party.
retired

russek

juz 3 klany z crestami widzialem wiec ktos juz zrobil

Vraghor

nom Allmighty maja, ale to topowy klan z ruofa, oni tam kilka constow maja to i w crumie moga farmic
retired

Judasz

Jak to jest z tym limitem questow? Ktos tu podawal info ze jest limit 50 powtarzalnych/tydzien, jak to sie ma do rzeczywistosci, prawda to czy mit? :P W patchnote nie moglem znalesc takiego info

kHRYSTAL

moge sie zalozyc o 1000zl ze ruskie/ukraince (ci z mid/top cp/klanow) przejda z ru classica na eu classica zaraz tylko jak go postawia
po 1 koszt gry u nich jest bardzo niski wiec watpie zeby zalowali wydane ruble
po 2 zawsze bedzie mozna wrocic na ru classica wiec watpie zeby plakali za charami
po 3 ruskie juz tak maja ze chca dominowac gdzie sie tylko da, jestem pewny ze beda chcieli wykorzystac swoje doswiadczenie z ru classica i przelozyc je na ten serwer

CostaBB

ja czekam jednak na EU. Szkoda mi kasy na ruska.  Mam nadzieje, że postawia w lutym, albo w marcu :).

Matahari

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 05, 2014, 11:40:53 AM
moge sie zalozyc o 1000zl ze ruskie/ukraince (ci z mid/top cp/klanow) przejda z ru classica na eu classica zaraz tylko jak go postawia
po 2 zawsze bedzie mozna wrocic na ru classica wiec watpie zeby plakali za charami
po 3 ruskie juz tak maja ze chca dominowac gdzie sie tylko da, jestem pewny ze beda chcieli wykorzystac swoje doswiadczenie z ru classica i przelozyc je na ten serwer

Jaki jest sens przechodzić na EU, który po kilku miesięcach będzie dead, a po drugie wtedy na ru pewnie wyjdzie aktualizacja. Przykro mi ale to nie jest prywatny serwer x100 gdzie mozesz sobie grać od nowa co 2 tygodnie więc lepiej się nie zakładaj bo cię komornik będzie potem ścigał...

roli

marny trolling milordzie.

#edit
sprawdzał ktoś unstuck ciemnym elfem na terytorium jasnych elfów? Mnie bez przerwy wywala do dark village xD

russek

odpowiedz znajdziesz w historii lineage (artykuły opowiesci na temat od czego sie to zaczelo itd )

a tak na boku tak ma byc :)

Matahari

Cytat: roli w Grudzień 05, 2014, 01:30:30 PM
marny trolling milordzie.

#edit
sprawdzał ktoś unstuck ciemnym elfem na terytorium jasnych elfów? Mnie bez przerwy wywala do dark village xD

ja tak wlaśnie 2x z dark arts myslałem, że po /unstuck polece do dark elven a tu zdziwienie =).

Terrance

A kwestia dropienia przy padnięciu od moba też wywodzi się z jakiejś historii, czy skąd to się wzięło?
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

roli

Cytat: Terrance w Grudzień 05, 2014, 02:48:00 PM
A kwestia dropienia przy padnięciu od moba też wywodzi się z jakiejś historii, czy skąd to się wzięło?
Nie wiem dokładnie kiedy to zmienili, ale jeszcze w C4 się dropiło przy zgonie.

JamesDoakes

RedWind

EU nie padnie tak szybko ;p do 40 leveli dobiją spokojnie - wtedy zaczynaja sie większe epiki ;p bedzie co robic
jednostki//kilka cp Rusków pojawi się na EU

Tabulator

Jest znacznie więcej ludzi czekających na EU niż wam się wydaje. Na starcie będzie dużo ludzi. Ale czy po miesiącu aż tylu przedłuży subskrypcje  :oops: ... nie wiem ;p

kHRYSTAL

Cytat: Matahari w Grudzień 05, 2014, 01:19:44 PM
Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 05, 2014, 11:40:53 AM

Jaki jest sens przechodzić na EU, który po kilku miesięcach będzie dead, a po drugie wtedy na ru pewnie wyjdzie aktualizacja. Przykro mi ale to nie jest prywatny serwer x100 gdzie mozesz sobie grać od nowa co 2 tygodnie więc lepiej się nie zakładaj bo cię komornik będzie potem ścigał...

mam paru znajomych grających na ruclassicu więc będę na bieżąco z info jak postawią eu classica ; ) odezwę się, hej

Brig

Witajcie,
gra może ktoś na serwie Maphr? stwierdziłem,że nie ma sensu pchac sie na zapchane serwery i zacząłem gre  na serwie Maphr. W zasadzie biegle posługuję się rossyjskim i mógłbym szukać rossyjsko-języcznego klanu, ale mieszkając w Polsce dobrze grac z ludźmi z Polski.
Pozdrawiam.

blacktyger

Też poczekam na EU. Pogram miesiąc czy dwa to spoko - pomyślcie kto tutaj ma ochotę angażować się na jakąś grę na lata? A jak nie powstanie to chuj, w lineage potrzebuje trochę większego impulsu, żeby znowu pomarnować przez jakiś czas życie ; ).
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Vraghor

jak chcesz grac sam ze soba to maphr jest dla ciebie idealnym wyborem, ostatnio nie ma zbytnich problemow z wbiciem na GK - max 5min -10/12 prób wiec lepiej przejdz na GK zanim stracisz czas na solo eksp. Sa co najmniej 2 polskie klany i gra dużo polaków wiec zawsze możesz ekspic z nami, jest tez ts gdzie możesz pogadać a na maphr to sobie z keltirami co najwyżej poczatujesz

black, wychodzi na to ze my raczej juz zostaniemy na RU , jest zangielszczenie wiec nie ma problemu z graniem, jak mozesz to zacznij jeszcze nas spokojnie dogonisz bo max lvl w klanie to chyba 27 a srednia oscyluje kolo 21, codziennie wieczorkiem mamy jakies party a ostatnio i nawet pvp :P
retired