Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

russek

o kazdej poze makro w ruch i max 15 min i zalogowany  :shock:

Vraghor

mi makro nie dziala od updateju frosta wiec logowanie reczne ktore jest bardzo skuteczne jak widac...
retired

roli

Składka 10k na lvl klanu, już kilka osób wpłaciło, pm szprycha ig. Zazwyczaj jestem koło 22/23 online lub wcześniej jak uda się zalogować ;p

Trade można w gludio.
Wszystko notuje w google docu żeby nie było wałków później.

JamesDoakes

zrobię ci ładny szablon aukcji na allegro i się podzielimy na pół, deal? xD

a na poważnie, ile hajsu brakuje do 150k?

Judasz

Cytat: roli w Listopad 28, 2014, 01:01:29 AM
Składka 10k na lvl klanu, już kilka osób wpłaciło, pm szprycha ig. Zazwyczaj jestem koło 22/23 online lub wcześniej jak uda się zalogować ;p

Trade można w gludio.
Wszystko notuje w google docu żeby nie było wałków później.

Zrob liste osob, chetnych do zbiorki moze :P

Pozwol, ze zaczne:

1. Judasz - wstepnie

Artt

Spokojnie

roli

To może żeby nie robić tu śmietnika, maila w grze (bez kasy bo szkoda 1100 adeny za wysyłanie przedmiotów).
Bez potrzeby się nie rozpisywać w mailach wystarczy w tytule napisać skladka.
I dopisze do tabelki.

MatM91

Noobowskie pytanie, ale korci mnie wbić i trochę popykać ale odstrasza mnie ta cyrylica... można w grze zmienić język na angielski?  :)

Vraghor

nie mozna, ale jest nieoficjalne zangielszczenie

dobra kto ma dzialacego klikera ktory bedzie logowal bo juz mnie cos trafia ze wisze po godzinie i nie moge wejsc
retired

Duczi

Niestety ja  nie miałem czasu wejść na start (18listopad), a właściwie dopiero od jutra ten czas mam  chociaż już od dawna cieknie mi ślinka na Classica  :P
Wiem że jest spory problem żeby zalogować  się na GK, po ostatnim updacie niektórzy skarżą się na jakieś lagi i crashe. Związku z tym chciałbym się zapytać czy opłaca się teraz wykupywać konto, czy może poczekać parę dni albo może poczekać na EUclassica.

I jeszcze jak możecie to podajcie swoje wspomagacze oprócz mouse clickera, czyli np jakie strony macie otwarte nie licząc Google translate  :D
L2Classic RU: Assassin lv 22

RedWind

wbijaj teraz ;p zawsze będziesz miał ogólne rozeznanie, to nawet nie 30 zł za msc

EU nie pojawi się wczesniej niż w lutym, ale kiedy dokładnie... ;p

rimonek

czy z talking island oprocz teleportu da sie jakos wydostac ? wpław ktoś próbował ?

russek

tak da sie, jak ci spada "oddychalnosc" to robisz reloga do wyboru postaci i wbijasz ponownie z oddnowionym limitem jak przeplyniesz polowe to wpisujesz /loc az ci sie pojawi ze jestes na terenie gludin i soe albo cisniesz tak do samego brzegu

Dickert

russek

Increases lung capacity by 400% for 20 minutes. na 1 lvl

Dickert

JamesDoakes

plyniesz az /loc ci pokaze nowy region i unstuck :D

JamesDoakes

Judasz

JamesDoakes

Duczi

kupiłem ruble. :D
Zastanawiam się nad dwoma klasami: Elemental Summoner czy Abyss Walker ?
L2Classic RU: Assassin lv 22

RedWind

wybrałbym daggera :) a pozniej  train na plecy i pick up wydropionych itemów    :D