Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eager

Futerko

Vraghor

poszedl poszedl... oba konta mi zbanowali lol , mimo ze od 3 dni sie nie logowalem do gry
retired

Futerko

Vraghor

na zawsze :)

pisz do supportu moze cos uda ci sie zalatwic... ale kicha dopiero co kupilem top d grade bron lol, 1,5kk w plecy

podobno pobanowali nie tylko boty ale uzywaczy klikerow i randomowe osoby ktore mialy na sobie raporty lol , nawet 1lvl postacie dostaly bana :)
retired

WhiteMilker

Vraghor

w sumie to nie wiadomo do konca - za bota, za bycie w party z botem, za uzywanie makro, za uzywanie klikera, za to ze sie mialo na sobie raporty... innova jeszcze nid odpowiedziala, ale podobno na rowni dostali i legit i bot trainy
retired

Vraghor

retired

xRelapse

28 lvl po takim czasie? Nie wstyd Ci? Masz Ty godność człowieka?

Futerko

Cytat: Vraghor w Grudzień 27, 2014, 03:49:20 PM
odbanowali cie?

A kto powiedzial ze ja mialem bana :p po prostu sie pytalem na ile te bany xD

Vraghor

retired

Futerko

roli

Ja też banów nie dostałem na żadnym z kont. Zakładam, że mnie raportowali bo mi pisali o tym na pm ruscy jak się na spota wpierdzielałem, a używałem macra ig na assist i fallow.

Vraghor na miain koncie też używałeś adrenaliny?

Futerko

Cytat: roli w Grudzień 27, 2014, 04:04:52 PM
Ja też banów nie dostałem na żadnym z kont. Zakładam, że mnie raportowali bo mi pisali o tym na pm ruscy jak się na spota wpierdzielałem, a używałem macra ig na assist i fallow.

Vraghor na miain koncie też używałeś adrenaliny?

Ja zakupiłem adrenaline 20 listopada i od tego czasu odpalałem ją na main accouncie i nic :P

Vraghor

podobno bana nie dostali ci co nie nie logowali od wigili , ja od wigili gralem troche wieczorami ale normalnie bo bot nie dzialal (jakies problemy z logowaniem byly) , nawet dzisiaj rano sobie koksalem na talking z boxem na plecach a tam masa farmerow i widzialem jak co chwila sie zatrzymylai kolo mnie (pewnie raporty) - 3 dni bez wsparcia adry i wszystkie postacie na obu kontach nawet te 1lvl zbanowane, dziwne ze cale konto nie zbanowane - moze dali jakies bany na jakis czas dla podjrzanych
retired

Dickert

szkoda ze na core/lilith nie bylo takiego podejscia :D. Cóż... Macie prze****  :?

Judasz

Tym bardziej dziwne, ze  w przeciwienstwie do core/lilith na classicu na kazdym bocie innova zarabiala bo tzreba bylo oplacic abonament :P

Vraghor

bany dostaly losowe postacie, nawet osoby ktore wiem ze nie uzywaly bota nigdy a masa trejnow biega caly czas dalej - piszemy petycje, niech skanuja mi kompa :)
retired

kHRYSTAL

4.5k charów dostalo bana, z 4 roznych serwerow, przy czym
eva ma 3k online
maphr 1.2k
shillien 3.2k
gk 4.5k
i to o godzinie 20, czyli mozna powiedziec ze prime time, ciekaw jestem jak sytuacja bedzie wygladac
za 2-3 miesiace

Vraghor

policz ze na jednym koncie bylo np. 5 charow jak u mnie, co daje 10 banow u innovy - takie podbijanie statystyk, a konto nie jest zbanowane tylko postacie na nim - dalej mozna grac i stworzyc nowa postac
retired

kHRYSTAL

no okej masz racje, ale powiedz mi kto wytrzyma tyle czasu na 1/6[xp] bez bota albo chociaz zwyklego clickera? ; )

Futerko

Cytat: kHRYSTAL w Grudzień 27, 2014, 06:25:09 PM
no okej masz racje, ale powiedz mi kto wytrzyma tyle czasu na 1/6[xp] bez bota albo chociaz zwyklego clickera? ; )

co wy kurwa macie z tym 1/6 expa?