Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

spenkye

buahhaha bravo ty nic mnie bardziej nie rozjebalo niz to buhahaha

kabulek

To nie ja nagrywałem, a gangowanie postacią 76 postaci 63-70 jest żałosne, jak cała twoja gra na tym serwerze, poczynając od rozwalenia CP Konkreta poprzez wskakiwanie chyba do każdego możliwego klanu. I co poleciał kick znowu? :P
Skomentuj mentalność typa, który lata za party randomów 13 leveli niżej i pokazuje jaki jest pro ginąc z 7-8 razy?
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

spenkye

oj tak kabulku te twoje teorie spiskowe biegac za randomami i ich zabijac. Buahah. Jak bym chcial to bym wypekowal te twoje pt. A iz jest ewent to trza sie pobawic z randomkami. Jak dla mnie  bylo smiechowo ale nie Wielki kabulek uważna ze trzeba od razu byc pro zabijaka i wybić cale pt majac 76 gl
Ps. lepiej ogladaj sie za siebie bo kiedys cos wydropisz QQ

spenkye

A tak sie bawi Green z randomkami. <party botow oblegajacych DV>

fgt

i niech ktos powie ze to nie jest martwy serwer  hahaha

kabulek

Chyba ty chciałeś pokazac jaki jesteś "wielki" flagując się na całym party i zgrywając kozaka. Jednak ci nie wyszło. Polecam spróbować tego samego z innymi 76+ jak jesteś taki pro. Jak sobie przypomnę ile razy paliłeś bsoe za czasów united pod Aden przez lol WLem... :)
L2C EU wannabe?

DTQ

Siema, zmieniajac temat. Znalazlem taki thread https://4gameforum.com/threads/642571/#post-9019920.

Cytuje goscia 'Ceausheasca': "Hey CM FRAGOLA , i heard u haters started banning for account sharing now , does that mean u gonna ban all the ppl playing here ?! Or just United ? Fair question!"

A wiec moje pytanie, czy ktos wie skad wzial sie placz tego pana?
Czy moze ktos zdementowac ten post?
Czy jezeli na mojego PP'ka loguje sie kumpel z klanu od 4 miesiecy to teraz musimy zaprzestac tego niecnego procederu wspoldzielenia supportu?

haran

Kiedyś nikogo za to nie banowali, do czasu aż osoba sama się nie przyzna.
Jeżeli ktoś zrobi screena jak piszesz w grze, że ktoś gra na Tobie, to mogą Cię na tydzień zbanować.
(Tak było na Lilith)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

fgt

Cytat: DTQ w Kwiecień 20, 2017, 02:28:42 PM
Siema, zmieniajac temat. Znalazlem taki thread https://4gameforum.com/threads/642571/#post-9019920.

Cytuje goscia 'Ceausheasca': "Hey CM FRAGOLA , i heard u haters started banning for account sharing now , does that mean u gonna ban all the ppl playing here ?! Or just United ? Fair question!"

A wiec moje pytanie, czy ktos wie skad wzial sie placz tego pana?
Czy moze ktos zdementowac ten post?
Czy jezeli na mojego PP'ka loguje sie kumpel z klanu od 4 miesiecy to teraz musimy zaprzestac tego niecnego procederu wspoldzielenia supportu?
to znaczy ze jezeli kolega, lub ktos inny ci tego PPka zajuma, lub cokolwiek co na nim jest i pojdziesz do administracji na skarge to dostaniesz banhammerem, w innym przypadku nie ma sie co obawiac

kabulek

Całę wielkie halo jest o to, że PODOBNO, dzis rano ktoś opendzlował 13 czy tam 14 kont United. Pewnie jeszcze ich podpindolił z tym acc sharing na pożegnanie. "Heja, siedzę na koncie Drivena, a to nie driven, zbanuj mnie pls" i poszłooooooo :D
Ale co ja tam wiem :P
L2C EU wannabe?

DTQ

Jak tak sie stalo to beka w ch*j z ginto :D

Normalnie nie ciesze sie z ludzkiego nieszczescia ale jakos po tygodniu mijania tych samych postaci wyslanych z rozkazu wielkiege wladcy united aby PeKowac heretykow smiacych nie opuscic glowy na ich dworze ... niech im opier.... wszystkie konta.

kabulek

Z tego co mi mówiono okradizono tylko te konta które były jego własnością, a i chyba sprzęt drivena był na Marsie a marsowi zajumali perma bana :D Dlatego się chłopak zirytował i leje hejt na 4game forum. Będzie beka na siege, jak 30% klanu przyjdzie gołe, a drugie 30 banik :P
L2C EU wannabe?

Yasuo

mattz

Cytat: Yasuo w Kwiecień 20, 2017, 08:58:22 PM
czyli ok. 20 osob na jednego side ?
nah, po prostu united znowu zostanie bez zamku, online 1400.

chce ktos pograc w luznym mini-cp, nie chcemy full cp wiecej : http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=60131.0

Grozana

Classic działa na windows 10 creators update ?

mattz

Cytat: Grozana w Kwiecień 23, 2017, 04:55:12 PM
Classic działa na windows 10 creators update ?

wszystko dziala pieknie, jak ktos zainteresowany zapraszam: http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=60131.0

Grozana

Mam na classicu SE bodajże 36 lv, praktycznie komplet C gratów, jestem o tyle do przodu, że dostaje różnego rodzaju dopałki do expa czy top bronie za free z racji kupna kiedyś pree ordera. Pewnie na tym levelu z wami nie pogram  :) Jedyne, co mnie wkurza i nawet bym się nie zastanawiał czy doładować konto to to, że nie mogę grać u siebie w domu, jestem w trakcie przeprowadzki, na dobre przeprowadzę się dopiero we wrześniu póki, co jestem skazany na internet mobilny, bo nie chce płacić 2 abonamentów  :( albo na grę u rodziców, na internecie mobilnym l2 strasznie mi tnie, co najdziwniejsze wszelkiej maści privy działają super.

mattz

Cytat: Grozana w Kwiecień 23, 2017, 07:34:39 PM
Mam na classicu SE bodajże 36 lv, praktycznie komplet C gratów, jestem o tyle do przodu, że dostaje różnego rodzaju dopałki do expa czy top bronie za free z racji kupna kiedyś pree ordera. Pewnie na tym levelu z wami nie pogram  :) Jedyne, co mnie wkurza i nawet bym się nie zastanawiał czy doładować konto to to, że nie mogę grać u siebie w domu, jestem w trakcie przeprowadzki, na dobre przeprowadzę się dopiero we wrześniu póki, co jestem skazany na internet mobilny, bo nie chce płacić 2 abonamentów  :( albo na grę u rodziców, na internecie mobilnym l2 strasznie mi tnie, co najdziwniejsze wszelkiej maści privy działają super.

albo grasz/szukasz cp
albo raczej duo, nikt Ciebie specjalnie do PT brac nie bedzie bo jestes SE, nie wyobrazam sobie jak bedziesz expac solo, musial/abys kogos sobie do duo znalezc i sie paskami wymienic.

Shanique

potrzebuję screena kociarza w PL secie, ze skeltha, poratuje ktoś?

(tak, żeby było widać w inv, że to PL set)

Dickert

Nie wiem czy pozmieniali tekstury na classicu, ale PL na magu wygląda jak Karmian

http://www.ivory-tower.de/

greenday

JamaLLL

Hey co najbardziej sie oplaca spoilowac na lvl 55 spoil grajac duo z da 60 zeby duzo kasy zrobic enria?

kabulek

Chyba poszedłbym na plains of glory i cisnął varnish SOP kości AS i wszystko co tam leci. A leci dużo.
L2C EU wannabe?