Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

danielson08

ponawiam ma ktos udostepnic acc jakiegos SE/EE na 2-3 dni? meczarnia tym ESem jest bez many do 40 :P moge zaplacic w pln/adenie, co kto woli

Coach

alfheimr

potrzebuję konsultacji w jaki set hvy zainwestować, myślę czy od razu  wziąć full plate  + 6 (helm +main) czy kompletować powoli Dooma +6.Bw nie lubię. Czy może od przyszłego updt. zmieni się coś z setami A grade i cloth! cloth ! cloth! nie będzie takie drogie, bo na razie nie ma sensu o tym mysleć dla mnie chyba

DTQ

alfheimr

Warlord. Nie expie jeszcze na EV ale z tabelek widać, że moby z szansą ~1%+ akurat dropią partsy na fp helm i main więc może kraft tylko czy wydropię tam na po 20 szt

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

alfheimr

właśnie bw chcę uniknąć :p nie podoba mi się

Neural

BW stun resist +3 str nic lepszego nie ma chyba że chcesz kupić A grade set wtedy polecam Talum Heavy GL
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

kabulek

L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

alfheimr

Kabulek a z Doomem +6 + bronią z paroma plusami więcej  i  ze sigelem na p def, i swsem nie odnajde się na jakichś spotach pod taki ubiór?

kabulek

tylko BW i othel :P

do 76 możesz grać nawet w zubei hvy, ale potem j.w.
L2C EU wannabe?

alfheimr

czyli może być doom i zostaje ciułanie na może kiedys talluma ktory obecnie+0 = 400kk :L

Sushy

Do 70/76 samymi skillami fajnie leci. Abg spokojnie solo idzie robic.

Chyba ze masz full buff sws77, bd74, wc76 wtedy ubierasz sie ofensywnie z othellem. Ale wiem ze nie masz ;p

Mam lance +4 z.sigel8 do sprzedania jakbys chcial 20kk

kabulek

jeśli już tak na serio chcesz zrobić ten błąd i nie brać BW to zamiast dooma weź lepiej Avadona
L2C EU wannabe?

alfheimr

ale Doom wygląda zajebiście i jeszcze lepiej się nazywa ... trudno nie będzie  to w takim razie najefektywniejsze.. żeby ten bw się nazywał Snow Wolf set i nie był niebieski ani taki kanciaty w ramionach

Coach

Ile lat gram w L2 to nie słyszałem żeby ktoś się kierował wyglądem postaci  :o w szczególności na etapie lvlowania. No nic pozostaje życzyć Ci wolniejszego expienia, za to z zajebistym wyglądem  :P

fithlaf

A ja mysle ze kolo polowy graczy kueruje sie wlasnie wygladem ;dd (przy wybieraniu klasy)

DTQ

Tylko milfy z wioski ciemnych elfów!

kabulek

jak się gra takim drewniakiem jak WL to nawet przeszczep cycków od dark elfa nie pomoże
L2C EU wannabe?

spenkye

dajcie jakies dramy bo na obczyźnie wieje chu..em a poczytałbym sobie przy popcornie.

Coach

Cytat: spenkye w Maj 30, 2018, 02:40:01 PM
dajcie jakies dramy bo na obczyźnie wieje chu..em a poczytałbym sobie przy popcornie.
To idź poczytaj na forum 4game jaki to smille legit player :D, przy 300 graczach online ciężko o dramę w ogóle, a co dopiero o dobrą :D

spenkye

to spadlo juz do 300 :] dlatego sciagli statystyki z l2on :p

fithlaf

Saga quituje z einhasada, zawolajcie go to wam zaora serwer :)

spenkye

jak oni squituja to na einhasadzie zostanie mniej niz na skeleth'cie

fithlaf

A Ty wgl masz dostep do einhasada? :d czy wrozbita?