Co na 7x

Zaczęty przez kuba1209, Sierpień 21, 2014, 06:57:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kuba1209

Witam , Właśnie wybieram sie z bratem na server jest to lionna 7x Ruski interlude wstaje on 29 sierpnia, i zastanawiamy sie kogo zrobic mają to być 4 postacie,myslelismy nad 2 daggerami do tego pp + bd   lub sws + bd + pp + se  i 2 łuki + pp + bd  . Jaką opcje byście wybrali ? głownie postacie mają być do tego abysmy dosyć szybko sie wykoksali i zarobili hajs przynajmniej na te A grady  a pozniej oczywiscie do jakiegos pvp na całe pt oraz do zabawy na oly. moze macie inne suggestie co do innych postaci ? najbardziej myślałem nad sws + bd ale nie wiem jak by to wypaliło jak juz to 1 raz bym nim grał może byscie doradzili jaki secik a grade ? pozniej na oly czy w ic biegac czy moze rozważałem też nad dc heavy i wbic go na 6 , (mam na mysli sws) jakie dye na niego ? jaką broń?  + FB + health ? czy co innego ?

PepsiQQ

z racji x7 i składania sprzętu to polecam :

sws+bd+wc+destro, jak dobijecie cova to masz top farmę w cgr można deską w fogu siedzieć recuszki sprzedawać, albo matsować.

Postać potem robisz na 61 i w 1 dzień dobijasz 77-78 także wyexpisz co chcesz ;)

kuba1209

Robimy daggerów :)

P.S C grade w fogu :D

PepsiQQ

Dagerami się skoksacie, że ta lala :)  hahaha

na IL Destro z Full plate na safe enchant z pole cgr na z sa na Wide Range ogarnia 4 roomy :) Frenzy i na vampirze