HB [off]

Zaczęty przez Hao Tenshi, Styczeń 02, 2015, 04:04:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hao Tenshi

Yo!
Mam parę pytań odnośnie tej kroniki gdyż jak mam być szczery za długo na niej nie grałem.
1. Jakie klasy są na niej najbardziej samowystarczalne/niezależne? (zakładając, że mam potrzebne boxy)
2. Wilki są tak samo niezbędne jak chociażby na G.Final?
3. Słyszałem że rasa kamaeli jest "nie grywalna". Jak wy to widzicie?

xRelapse

Costey

Cytat: Hao Tenshi w Styczeń 02, 2015, 04:04:13 PM
Yo!
Mam parę pytań odnośnie tej kroniki gdyż jak mam być szczery za długo na niej nie grałem.
1. Jakie klasy są na niej najbardziej samowystarczalne/niezależne? (zakładając, że mam potrzebne boxy)
2. Wilki są tak samo niezbędne jak chociażby na G.Final?
3. Słyszałem że rasa kamaeli jest "nie grywalna". Jak wy to widzicie?

1 nukery
2 są silne
3 trikster nie ma dmg , slh ma długie cooldowny , berek nie ma kilku bajerów i "podobno" RI nie da się enchantować na to co tygryski lubiły najbardziej , ale ogolnie to slh/berek są grywalni.

Hao Tenshi

Cytat1 nukery
A z klas fizycznych?

Dickert

Hao Tenshi

Łuki nie dostały tam czasem nerfa?

Shiffer.

Dostały, ale to nie znaczy że grać się nimi nie da  :)

Kamal

Kamaele wtedy jeszcze bardzo mocno bazowały na soul systemie

Hao Tenshi

Jeżeli już o kamaelach mowa, to jak na HB trzyma się Zerk?

ShobuPL

Myślałem, że sztylety w porównaniu z innymi "melee" klasami są właśnie słabe, ze względu na brak shadow stepa i kilku bajerów w porównaniu z kronikami Gracii. Za dużo czasu spędziłem na Gracii czy po prostu na owych kronikach dagger jest OP?

EsTeCzteryRkA

dagger ze 150 atri, oneshotował robe userow, których większość latało w dc robe

https://www.youtube.com/watch?v=tAE2LmamNeA
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %