[L2off] Red VS Blue - IL x? - 02.08.2015

Zaczęty przez Skubany13, Styczeń 06, 2015, 12:58:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BlackLotus

Serwer wstaje jutro o 16 polskiego czasu (tak mi sie wydaje ) robimy anglojęzyczny clan i polskie CP
pisać zainteresowanych 

Ak47

Ja  też wbijam także party na początek się ustuka :)

Tatsuya

siema
byłbym wstępnie zainteresowany grą, macie już jakiś setup party?

Skubany13

Setup jest taki że gramy po dobrej stronie (zieloni)  :P

BlackLotus

na początek kimś do farmy (luk, nuk itp )a potem najlepiej żeby  każdy  miał łuczników. część z nas na początek robi łuczników a część nukow.

Dhol

Jak tam wygląda suba? Free czy jakiś większy wydatek?

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

BlackLotus

Suba free kwestia tam godziny farmy może trochę dłużej, więc nie ma to dużego znaczenia kogo robisz na maina możesz testować klasy. Będziemy spamować w grze na czacie o polaków, Lub piszcie w grze na nick : BlackLotus albo Skubany. Będziemy  też szukać anglojęzycznych ludzi

Paszka

Też wbije :3 konto autocreate czy trzeba na stronce ?

MakleR

Serwery: L2p- Virtue x5, ABYSS x7, ABYSS x5, Supreme: Nanaki x15, Frintezza x10 ret i wiele innych :)

Tatsuya

Oly jest standardowe jak w int? czy jakaś modyfikacja (oprócz tych 2tyg)

BlackLotus

Serwer startuje albo o 16 albo o 18 sam nie wiem, na forum jest time zone jak w polsce co oznacza ze start o 18 , a według moskiewskiego czasu wystartuje o 16. Moim zdanie wystartuje o 16

nawrot

Paszka

kurde wybrałem zielony kolor a jestem w Gludio (dark) chyba. Coś się pomieszało, dobra jest light

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

Jogociastek

Hejo!
Co jest z tym servem? bo strona nie działa a updatera nie mam więć nie wiem  czy wgl server stoi ?? ,czy czekac , czy jak  Pograłby

A co do TeamSpeak to ja moge udostępnić no problemo jeśli ktoś chce Zapraszam na : Imperiumts3.pl