[L2off] Dex Arion - H5 x5 - 07.03.2015

Zaczęty przez Asgota, Luty 15, 2015, 02:28:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vilsar

zainstaluj ponownie microsoft visual c++

krakuus

Cytat: nobody1 w Marzec 02, 2015, 05:43:16 PM
jak z dualboxem, bo chyba nie doczytalem

Bez restrykcji, zastanawiam się tylko jako można czegoś "chyba nie doczytać"

vilsar

bez restrykcji czyli że nie ma limitu na dualboxy ?

Ak47

a który konkretnie ściągnąć ? mam windowsa 8.1

krakuus

Cytat: vilsar w Marzec 02, 2015, 06:21:18 PM
bez restrykcji czyli że nie ma limitu na dualboxy ?
dokladnie

Tak więc jednoosobowe spoil cp

<- here

Ak47

niestety nie pomogło :/ .Czy ktoś może wie co jest przyczyną tego błędu ? wyskakuje komunikat w czasie ładowania gry

vilsar

Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 06:46:56 PM
niestety nie pomogło :/ .Czy ktoś może wie co jest przyczyną tego błędu ? wyskakuje komunikat w czasie ładowania gry
a jakiego zainstalowałeś visuala?  Spróbuj jeszcze zainstalować net framework 3,5 i 4,5

Ak47

Jak chciałem zainstalować to wyskoczyło to : Program Microsoft .NET Framework 4.5 jest już częścią tego systemu operacyjnego. Nie trzeba instalować redystrybucyjnego programu .NET Framework 4.5.

Na tym komputerze jest już zainstalowana taka sama albo nowsza wersja programu .NET Framework 4.5.

Już nie wiem co mam robić :/

Dexter69

Zrób full update

Gesendet von meinem Z Ultra mit Tapatalk

Ak47

ale lineage czy czego? już mam dużą głowę od prób zrobienia tego xd

Dexter69

Serwera ofc

Ak47

Zrobię reinstall gry i patcha . Co do tego to instaluje h5,potem włączam update ten co jest podany na stronie i do tego jeszcze ściągam w wkleiam system?

vilsar

Po zainstalowaniu clienta usuń startu system i włącz patha full chceck
Edit: a spróbuj usunąć system i włącz  patha full check

Ak47

Niestety nic to nie zmieniło

vilsar

Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 07:06:03 PM
Niestety nic to nie zmieniło
zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej potem DirectX najnowszego potem reinstal gry ale nie instaluj gry na dysku c tylko innym i daj znać

Ak47

nie mam dysku podzielone na partycje ale to napewno nie błąd sterowników. Laptopa kupiłem dwa tygodnie temu ,wszystko zainstalowane i sterowniki i visual c++i framework wszystko najnowsze do tej chwili był używany tylko do przeglądania stron internetowych.Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane ale kilka osób już miało z tym problem ,że właśnie taki błąd wyskakiwał przy uruchamianiu gry bądź aplikacji ,niestety nie znalazłem rozwiązania na to

vilsar

To proponuje  napisać posta na forum arion może tam pomogą

Ak47

czy możliwe jest ,że windows 8.1 jest niekompatybilny z lineage 2 po prostu ?

vilsar

wiem ze na forum arion był gdzies podobny temat musisz poszukac

krakuus

Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 08:59:54 PM

Lineage 2 działa na win 8.1

Dexter69

Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 08:59:54 PM
Nie

vilsar

jaka kombinacja supportów dla sk jest najlepsza ? wc+bd+sws czy wc+bd+pp czy pp+bd+sws czy jakas inna?

Ak47

coś wyczytałem na forach ,że trzeba mieć jakiś patch zmodowany czy plik pod windowsa 8.1 bo normalnie właśnie nie działa ale nie mogę znaleźć takiego

krakuus

Cytat: Filozof w Marzec 02, 2015, 09:54:46 PM
coś wyczytałem na forach ,że trzeba mieć jakiś patch zmodowany czy plik pod windowsa 8.1 bo normalnie właśnie nie działa ale nie mogę znaleźć takiego

Nie trzeba, mam win 8.1, clienta jak i patch do bety sciagnęty ze strony dex'a i wszystko działa bez problemów (nawet pomimo tego ,że to tablet). Również Interlude jak i Hb działa bez żadnych dodatkowych plików

Cytat: vilsar w Marzec 02, 2015, 09:50:38 PM
jaka kombinacja supportów dla sk jest najlepsza ? wc+bd+sws czy wc+bd+pp czy pp+bd+sws czy jakas inna?

Możesz już przestać zaśmiecać ten wątek ? Początkowo było to nawet zabawne ale teraz robi się wkurwiające

2stowa2

Cytat: vilsar w Marzec 02, 2015, 09:50:38 PM

spoil,kraft i 2 kury :D

jakies polskie klany sie tu wybieraja? jakies info?